Ti szóltatok volna, vagy, hogy reagálnátok ha ilyenért szólnának?
Tegnap nálunk volt az egyik barátnőm, nem olyan 20 éves barátság, pár éve ismerem , jóban vagyunk.
Nekem három évesen van, neki kettő, mi soha nem eszünk a nappaliban ezt a gyerekem tudja, és be is tartja. Halvány krémszínű ülőgarnitúrám van , ugyanolyan a szőnyeg, nagyon sokáig spóroltam rá.
Tegnap süteményt ettünk a konyhában, Majd egy órára rá amit meghagyott a lánya, az anyuka bevitte a szobába, rá az ülőgarnitúrára a tányért, és a két éves gyerek ott mancsoskodott vele zsíros, krémes sütemény !
Persze, tiszta olyan lett az ülőgarnitúra amit két hónapja vettem. Nem tudtam hogy reagáljak most szóljak rá az anyukára?
Igen, tudom hogy ez csak egy ágy, de szerintem a pofátlanságnak is van határa, Ti szóltatok volna, vagy meg sértődtetek volna , ha ezért szólnak ? Persze én elkezdtem szedegetni a morzsát, mentettem ami menthető, de ekkor sem tűnt fel az anyukának.
Köszi mindenkinek a választ ! Igen, utólag én is így gondolom hogy mondanom kellett volna, csak én olyan vagyok hogy mindig arra gondolok nehogy megbántjuk a másikat. Most meg már azon aggódok, ha megint jön , és megint behozza, akkor mit hisz hogy a múltkor miért ehetett a szobában , most meg nem, na mindegy akkor tényleg mondom majd. Mert tényleg annyira nem is érdekelt volna , ha keksz vagy valami , de itthon sütött vajas,, mézes granola szelet volt, ma egész délelőtt a zsírt próbáltam kiszedni.
Az említett barátnőmnél együtt van az étkező a nappalival, sötét barna bőr ülőgarnitúra és szőnyeg sincs, de nekem tényleg vadi új és világos a szőnyeg is , és az ülőgarnitúra is , ezért féltem még annyira. Meg hangyákat sem akarok hogy jöjjenek a morzsára. Meg itt ugye a két éves gyerekről volt szó aki csócsálta a kezével, ha felnőtt jön ( És a gyerekek nincsenek itthon ) csak, akkor persze behozok egy tányér süteményt az megint más.
Van otthon olyan pléd, ágytakaró, ami nem baj, ha piszkos lesz? Legközelebb ha kisgyerekes ismerős megy hozzátok vendégségbe, takard le vele az új kanapét.
Ha nem akarod megbántani a barátnődet, akkor "fogd rá" a sajátodra: legutóbb a Törpikém összekente az új bútort, akkor megfogadtam, hogy ezentúl csak a konyhában eszünk. Vagy ha nem akarod a "rá fogni", akkor add elő úgy, hogy te voltál a lúdas, ittál egy kávét/ettél egy sütit, kiöntötted, lepottyant... És sikálhattad egy jó ideig a kanapét. Ezentúl a balesetek elkerülése végett csak a konyhában esztek/isztok. :)
12- es , koszi a takaro tok jo otlet, eszembe sem jutott :)
Na, akkor ezt fogom ezentul! Akarki is jon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!