Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti szóltatok volna, vagy,...

Ti szóltatok volna, vagy, hogy reagálnátok ha ilyenért szólnának?

Figyelt kérdés

Tegnap nálunk volt az egyik barátnőm, nem olyan 20 éves barátság, pár éve ismerem , jóban vagyunk.

Nekem három évesen van, neki kettő, mi soha nem eszünk a nappaliban ezt a gyerekem tudja, és be is tartja. Halvány krémszínű ülőgarnitúrám van , ugyanolyan a szőnyeg, nagyon sokáig spóroltam rá.

Tegnap süteményt ettünk a konyhában, Majd egy órára rá amit meghagyott a lánya, az anyuka bevitte a szobába, rá az ülőgarnitúrára a tányért, és a két éves gyerek ott mancsoskodott vele zsíros, krémes sütemény !

Persze, tiszta olyan lett az ülőgarnitúra amit két hónapja vettem. Nem tudtam hogy reagáljak most szóljak rá az anyukára?

Igen, tudom hogy ez csak egy ágy, de szerintem a pofátlanságnak is van határa, Ti szóltatok volna, vagy meg sértődtetek volna , ha ezért szólnak ? Persze én elkezdtem szedegetni a morzsát, mentettem ami menthető, de ekkor sem tűnt fel az anyukának.

2018. okt. 12. 14:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ ! Igen, utólag én is így gondolom hogy mondanom kellett volna, csak én olyan vagyok hogy mindig arra gondolok nehogy megbántjuk a másikat. Most meg már azon aggódok, ha megint jön , és megint behozza, akkor mit hisz hogy a múltkor miért ehetett a szobában , most meg nem, na mindegy akkor tényleg mondom majd. Mert tényleg annyira nem is érdekelt volna , ha keksz vagy valami , de itthon sütött vajas,, mézes granola szelet volt, ma egész délelőtt a zsírt próbáltam kiszedni.

Az említett barátnőmnél együtt van az étkező a nappalival, sötét barna bőr ülőgarnitúra és szőnyeg sincs, de nekem tényleg vadi új és világos a szőnyeg is , és az ülőgarnitúra is , ezért féltem még annyira. Meg hangyákat sem akarok hogy jöjjenek a morzsára. Meg itt ugye a két éves gyerekről volt szó aki csócsálta a kezével, ha felnőtt jön ( És a gyerekek nincsenek itthon ) csak, akkor persze behozok egy tányér süteményt az megint más.

2018. okt. 12. 17:04
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Van otthon olyan pléd, ágytakaró, ami nem baj, ha piszkos lesz? Legközelebb ha kisgyerekes ismerős megy hozzátok vendégségbe, takard le vele az új kanapét.

Ha nem akarod megbántani a barátnődet, akkor "fogd rá" a sajátodra: legutóbb a Törpikém összekente az új bútort, akkor megfogadtam, hogy ezentúl csak a konyhában eszünk. Vagy ha nem akarod a "rá fogni", akkor add elő úgy, hogy te voltál a lúdas, ittál egy kávét/ettél egy sütit, kiöntötted, lepottyant... És sikálhattad egy jó ideig a kanapét. Ezentúl a balesetek elkerülése végett csak a konyhában esztek/isztok. :)

2018. okt. 12. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
A barátnőd egy bunkó... A sütit lehet normálisan, szalvètával is enni... Oké nem tudhatta hogy nálatok tilos behozni. Nálunk módjuk nem, lehet normálisan is enni. Főleg vendégségben. Most akkor ha a konyhában lehet sütizni akkor ott hagyja hogy belekenje a függönybe a sütit kezét....
2018. okt. 12. 18:04
 14/14 A kérdező kommentje:

12- es , koszi a takaro tok jo otlet, eszembe sem jutott :)

Na, akkor ezt fogom ezentul! Akarki is jon :D

2018. okt. 12. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!