Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Született valakinek a gyermeke...

Született valakinek a gyermeke 2008. 09. 05-én?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 22:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon ügyesek vagytok ti is! Látszik az általad leírtakból, hogy ti is sokat foglalkoztok vele.

A beszéddel kapcsolatban nálunk is van érdekesség: ezt mondja: motorval mentem, pedig ő is helyesen ragoz minden egyéb esetben. Hiába javítjuk, neki így tetszik. Szerintem már direkt is így mondja. Rajzolni az én kincsem is szeret, zsírkrétázunk és mostanában ujjfestékezik is.

Nálunk tavaly a szülinap utáni napon volt a keresztelő, így ez volt az ünneplésünk, babazsúrt nem tartottunk. Nemrégiben kettőn is voltunk, így én is gondolkodom rajta, hogy jó lenne. Van nálunk egy játszóház, azt szokták kibérelni kb két órára, lehet vinni enni-innivalót és ott játszhatnak a gyerekek. Voltunk egy ilyen bulin, és tetszett, mert zártkörű ezeken az alkalmakon. Végül is 15 vendéget hívhatunk 5000 Ft-ért óránként. Hát, még meglátjuk, mert a nyárra tervezünk egy-két egynapos kirándulást, és a benzin sem olcsó...

2010. jún. 25. 23:39
 12/13 anonim ***** válasza:

SZia!Igen,rengeteget foglalkozunk vele,aranyomnak folyton beszélek,mondókázom,a dolgomat ugy intézem,hogy párom hajnalban kel,mert megy dolgozni(5:20-kor),és én azután sose tudok visszaaludni,ugyhogy nekiállok megfőzni,és addigra mire a kincsem felkel,addigra kész is vagyok álltalában,vagy csak a vége van hátra,amit meg be tudok fejezni mikor reggelizik,a többit meg el tudom mellette intézni(söprés,felmosás,mosás,mosogatás),mert imád segíteni benne,vagy ha ugy van,akkor inkább a déli alvása közben csinálom meg.Igaz hulla vagyok estére,mert még éjjel is kel szopizni rengetegszer,de nem érdekel,mert igy az egész nap vele tudok kizárólag foglalkozni,és szerintem tök sokat számít.És ő igényli is,hogy vele legyek.Most olyan hiány érzetem van,képzeld el,mert párom kettesbe akart lenni a drágával,és elvitte magával nagybevásárlásra(pedig én is megyek mindig,de most apa és lánya napot akart tartani),én meg itthon vagyok,és megyek ki a konyhába,és akaratlanul is elkezdtem beszélni a kislányomhoz,olyan fura volt,hogy nincs itthon velem.Aztán lementem barátainkhoz,hogy megbeszéljem velünk a délutánt,hogy elvisszük-e a gyerekeket valamerre,és mindenki úgy köszönt,hogy sziasztok,holott egyedül voltam :) Mióta megvan a kincsünk még sose láttak nélküle.

Ugyhogy szerintem is nagyon sokat számít hogy mennyit van vele foglalkozva,és hogyan.Ő is szereti a zsírkrétát,csak mostanában azt nem merek neki adni,mert a legutolsó fogai jönnek,és mindent a szájába vesz,és félek,hogy leharapja.Az ujjfestéket még nem próbáltuk.Az milyen?Nem marad olyan a keze tőle,le lehet mosni simán?MEg nembaj,ha a szájába veszi,vagy beledörzsöli a kisszemébe véletlenül?Még nem is láttam olyant.Holt lehet venni?

Ha gondolod írj privit,és akkor ott tudunk majd beszélgetni.Szia!

2010. jún. 26. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Az én kislányom szept.18-án szuletett,még csak kb.10 szót mond,de mindent megért.A szobatisztasággal még sehogy nem állunk,mert még nem jelzi,ha pisi vagy kaki lesz,így meg nem akarom elkezdeni.Abban nem értek egyet,hogy minden azon múlik,hogy mennyit van vele foglalkozva,mert én is sokat foglalkozom vele,mégsem beszél.Kislányom is még szopizik-azon alszik el délben és éjjel is még tobbszor felkel szopizni.Eszik már mindent,csak a tiltottakat nem-diót,mandulát,ilyeneket.Nagyon anyás és pár hónapja féltékeny a játékaira.Mozgékony,úgy motorozik,hogy futnom kell utána.Ennyi jutott eszembe,sziasztok!
2010. jún. 26. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!