Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Született valakinek a gyermeke...

Született valakinek a gyermeke 2008. 09. 05-én?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 22:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
majdnem:) 13-án.
2010. jún. 23. 22:39
 2/13 anonim ***** válasza:
2008.09.11.-en...:)))
2010. jún. 23. 23:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2008.09.03-án született a kislányom :)
2010. jún. 24. 00:03
 4/13 anonim ***** válasza:

szia!nekem majdnem akkor.2008.09.17-Győrben

Tied miket tud?Miket eszik?Szopizik még?Olyan jó,hogy valakinek van majdnem ugyanakkor született gyereke:)

2010. jún. 24. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szia

első vagyok, a 13-i baba:)

enyém mindenfélét eszik, csak a húst nem, de leginkább afőzelékeket és tésztát. gyümölcsből már mindent adtam neki, de abból nem eszik sokat. most epret, meggyet, málnát, körtét eszik, de csak pár falatot. reggel-este tápszert, ill. most pénzhiány miatt tejet iszik, de amint lehet, visszatérek a tápszerhez. értelemszerűen nem szopik, 2 hónapos koráig szoptattam, de egyébként sem szoptatnék már ilyen nagy babát, 1 éves koráig terveztem a szoptatást.

kb. 200 szót használ, 2 szavas kifejezéseket is elég gyakran. tud futni, lépcsőzni le-fel, motorozni.

kb ennyi jut most eszembe.

tiéd?

2010. jún. 24. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
szia!enyém is eszik mindent már,de ő még szopizik.mindent mond,ragozik,és két-háromszavas mondatokban beszél,most kapott rá a motrozásra,eddig nem igazán érdekelte,és ma van 4 hete,hogy napközben teljesen szobatiszta.Imádnivaló,igaz kis elevenség.Minden jót nektek
2010. jún. 24. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsóvagyok megint.Amugy neki is az a mániája,hogy felmászik mindenre sajnos.Fél percre máshova figyelek,és már az ablakpárkányom,meg szekrényen van.Nagyon leköti az összes időmet,annyira kell rá figyelni minden percben.
2010. jún. 24. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Miért kérded?
2010. jún. 24. 16:16
 9/13 A kérdező kommentje:

Szerintem is nagyon jó, hogy hasonló időben születtek a gyermekeink. Nekem kislányom van, nagyon cuki, igazi kis színésznő. Kicsit mély, rekedtes hangja van, senki nem hagyja szó nélkül. Ő is szobatiszta nappal, van amikor éjjel is. Összetett mondatokban beszél, főleg az és kötőszót használja. Szereti a hasát nagyon, de kerüljük az édességeket és az egészségtelen, mű ételeket. Reggel kap tápszert. Három hete, hogy nem szopizik. Szépen, fokozatosan hagyta abba. Ő is szeret motorozni, énekel, mondókázik. Most a babaúszás a kedvence.

Ti hogyan tervezitek a második szülinapot? Bababuli? Ajándék? Köszi a válaszaitokat, aranyosak vagytok!

2010. jún. 24. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:

SZia!Ismét én vagyok(a 17.-ei).Csak kérdeztem,mivel én is leírtam,gondoltam megoszthatnánk egymással.Hát még nem tudom,hogy hogyan tervezzük a szülinapot,mivel az elsőnél rendeztünk neki apával egy kis lufibulit a kis barátaival,meg a családdal,de hát most a szülinapjával egyidőben sajnos nekem rohamosan lecsökken a pénzem is,így olyan fergeteges bulit sajnos nem tudunk neki csapni,de lufi,kisbarátok,család azért biztos meglesz,mert tavaly is olyan boldog volt a kincsem,hogy azt hittem megfájdul a pofija,mert mintha muszály lett volna,végig vigyorgott,meg szinte remegett a boldogságtól.Annyira édes volt.

Hát nálunk az éjszakai szobatisztaság még várat magára,mert ő rengeteget szopizik még éjjel is,és lusta felkelni pisilni.Nem is csodálom,mert kb.4-5* még kel éjjel szopizni,de viszont ma éjjel vettem észre,hogy fél 4-ig száraz volt a pelusa,akkor megébredt,annyit mondott,hogy bi(többre nem futotta az erejéből),nyögött egyet,aztán elfordult,és aludt tovább.Utána meg becsurgatta a pelusba. :) De nem baj.Én nagyon örülök a nappali szobatisztaságnak is.Szerintem tök jó,hogy ilyen korán igényelték.

Jajj,ő is imád mondókázni,a kedvence a Jancsi,Julcsa...,Az ágon ugrált...,Boci-boci...,meg van még egy csomó.

És a te kicsid nem csinál olyanokat,hogy mondjuk az engem helyett azt mondja,hogy ént,meg nem leestem,hanem leesettem,meg ilyen apróságok.Mert tök fura,hogy van egy-két szó,amit így ejt ki,holott meg már tök szépen beszél,meg ragoz.Jajj,kislányomnak a rajzolás a mániája.Imád rajzolni,és csigabigát tud már nagyon ügyesen rajzolni,meg karikát.Eddig a körnek a két vége még nem ért össze,de már kb egy hete tök ügyesen össze ér neki,és szép szabályos kör.De mondjuk a párom meg én is rajzosok vagyunk,ugyhogy lehet örökölte.Csak ő balkezes.Amugy ti rendeztek bulit szülinapkor?

Minden jót

2010. jún. 25. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!