Ekkora zokogas mellett ti mit csinaltatok volna?
Velem tortent amikor kicsi voltam, hogy a szuleim elmentek nyaralni amikor olyan 4 eves voltam. Ennek mar kb 12 eve.
Tisztan emlekszem a napra, hogy annal a nagymamanal hagyott anya akinel mindig is utaltam lenni. Nekem azt mondtak, hogy uzleti utra mennek..hatha akkor megertem. Azzal az uggyel hagytak ennel a nagymamanal, hogy o alig lat, es apa megsertodne ha az o anyjanal sosem lennek. De en gyuloltem ott lenni.
Sirva konyorogtem anyanak, hogy ne hagyjon ott, vagy vigyen a masik nagymamamhoz. Nem is ertettem, hogy miert nem oda visznek, mert vele egy csomo idot toltottem egyutt. A lenyeg az, hogy alig tudott csititani, es en keservesen sirtam, hogy ne menjen el.
Miutan elmentek meg vagy 2 napig szinte folyamatosan ramtort a siras, amire felhivtak a masik nagymama akinertem jott es megnyugodtam.
Azota emlekszem ra, nekem nagy trauma volt, anya meg csak mentegetozik.
Ti mit csinaltatok volna maskepp?
X eves koromig zsarolt apa lelkileg, hogy a nagymama szeretne velem lenni es en mekkora szemet vagyok, hogy nem...
Akkor hagyta abba amikor mar nyaranta egyedul lehetett hagyni mert csinaltam magamnak programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!