Szoptatás mellett mikor érdemes tesztelni, ha még nem állt vissza a ciklusom? Ti hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 13:26
1/6 A kérdező kommentje:
Pontosabban milyen időközönként?
2016. jún. 15. 13:28
3/6 A kérdező kommentje:
Csekkolni, hogy jön-e vajon a következő:)
2016. jún. 15. 18:21
4/6 anonim válasza:
hát mi védekeztünk, szóval nem pisilgettem hetente egy tesztcsíkra.
ezért nem értem :)
egyébként nehéz beletrafálni, úgy, hogy nincs ciklusod. nem lehetetlen, de nehéz.
ha gyanús valami, tesztelj.
5/6 A kérdező kommentje:
Mi nem, ezért kérdezem :D
2016. jún. 16. 10:00
6/6 anonim válasza:
Nem igazán lehet kivenni a kérdésből, szeretnél még egy babát?
Nekünk a kórházban mondták, hogy a szoptatás miatt oxitocin termelődik a szervezetben, ami a méhösszehúzódást segíti, szóval aki teherbe esik, és szeretné megtartani, annak abba kell hagyni a szoptatást, mert spontán elvetélhet.
Szerintem várj még, minél tovább tudsz szoptatni annál jobb. Az egyik szobatársnőm fia mondjuk 2 és fél éves volt, őt megértem hogy abbahagyta a terhesség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!