Unatkozok! Baba mellett ti mit csináltatok, amíg picike volt?
A kisfiunk tündéri, keveset sír, szinte csak eszik-alszik. Éjszaka egyszer ébred, hajnal 4-5 körül, aztán alszik 8-9-ig, de van, hogy 10-ig is húzza, mint ma.
Viszont még csak 2 hetes, így nem tudok vele mindenhova menni. Délutánonként elmegyünk sétálni a kisbabás barátnőimmel, de még csak ennyi, maximum beülünk közben valahová egy kávéra, sütire.
A pici előtt pörgős életünk volt, még 36 hetesen is magassarkúban rohangáltam fel-alá, most meg ez van... Nem baj, imádom a babánkat, de unatkozok.
Ilyenkor sorozatokat nézek, online vásárolok, lakberendezek.
Jaj, de szerettem volna "unatkozni" (hasfájós, nem alvó, extrán bukós gyereket "dobott a gép")! :D
Egy jó fürdőre se volt időm.
Olvastam, tanultam (nyelv), filmeztem volna a háztartás után.
én meg dolgoztam..grafikus vagyok, ugyhogy otthonrol tudom végezni.
hazajottem a korházbol már hivott is a fonokom, hogy gratuláljon és hogy másnapra le kéne adni valamit.....ez ment 4 honapon keresztul. ugy szoptattam, fejtem a tejet, hogy kozben a másik kezemmel a billentyuzetet vertem, vagy az egeret huzgáltam.. és akkor mellette szinte minden másnap beesett valaki, na annak terulj-terulj asztalkám..takaritás..fozes..szoval én nem unatkoztam. sajnos elképzelni sem tudom az milyen.
Én egy extrán hasfájós-bukós kisfiú anyukája vagyok.11 hónapos koráig büfiztetni kellett (akkor tanult meg ülni).
Etettem-fejtem-etettem,fejtem; takarítottam ami vissza jött,pelenkáztam,főztem.
A maradék nem létező időben meg tanultam a vizsgákra (munka mellett kezdtem még el). Éjjel 8-20 alkalommal keltem,szóval mozgalmas volt az első 1-1,5 év.
Most meg már dolgozom,ismét nincs sok időm.
Szerintem ha szeretsz tanulni,tanulj valami nyelvet,az mindig jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!