Unatkozok! Baba mellett ti mit csináltatok, amíg picike volt?
A kisfiunk tündéri, keveset sír, szinte csak eszik-alszik. Éjszaka egyszer ébred, hajnal 4-5 körül, aztán alszik 8-9-ig, de van, hogy 10-ig is húzza, mint ma.
Viszont még csak 2 hetes, így nem tudok vele mindenhova menni. Délutánonként elmegyünk sétálni a kisbabás barátnőimmel, de még csak ennyi, maximum beülünk közben valahová egy kávéra, sütire.
A pici előtt pörgős életünk volt, még 36 hetesen is magassarkúban rohangáltam fel-alá, most meg ez van... Nem baj, imádom a babánkat, de unatkozok.
Ilyenkor sorozatokat nézek, online vásárolok, lakberendezek.
Dolgoztam. 1 hetet voltam otthon a babával. Én is nagyon unatkoztam, mivel családi vállalkozásunk van a férjemmel. Így mondhatni szülni is az irodából mentem. Mivel én osztom be a munka időmet így van olyan, hogy nem megyek be vagy később megyek be. Reggel felkelek, elrendezem a kicsit, elmegyünk vásárolni, főzünk ebédet. Összeszedek minden cuccot. 9-10 körül már az irodában vagyunk. A gyereket leteszem a kanapéra, így tudom intézni a papírmunkát, tervezni stb. Mivel egyedül vagyok az irodában így tudom szoptatni is nyugodtan, tudom hogy senki nem fog megzavarni. Apával együtt megyünk haza, fürdés, vacsora. ÉS el is ment a nap.
Ha nagyobb lesz szerintem akkor is fog működni ez a dolog, az irodában tud majd játszani. De ha nem akkor természetesen itthon maradok vele. Első a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!