Akinek védekezés mellett lett a 2 terhessége, de nagyon "rosszkor" jött az anyagiak vagy más ok miatt, mit csináltatok? Akik megtartották nem bántátok meg?
Nekünk úgy volt, hogy a másodikat terveztük, csak évekig nem sikerült. Aztán lemondtunk róla és egyszer csak rájöttem, hogy terhes vagyok.
Természetesen örültünk, de egy nagyon mély anyagi gödörbe kerültünk. Nagyon nehéz volt, de meg sem fordult a fejünkben, hogy ne tartsuk meg.
Azt tanácsolom, hogy mielőbb csinálj tesztet, aztán ráérsz ezen agyalni.
Nekünk is jöhetett volna később, de ez van!
Az meg sem fordúlt a fejemben, hogy elvetessük!
gyógyszer mellett fogant a másodikunk, a nagyobb akkor volt 8 hós, a hitelünk bedőlt és az egekbe szökött a törlesztő, napról-napra hétről-hétre éltünk. A férjem mindenáron abortuszt akart, én viszont megtartottam... rá is ment a házasságunk.
Mostmár a nagyobbom 4,5 a kis cseles becsúszó is 3 lett februárban. Sok mindenen mentem keresztül és nehéz volt, kutya nehéz, még most is az, majd meggebedek, hogy mindenük meglegyen, kaja/ruha az szükséges minimumon élünk.
De mindennek tudatában ugyanígy döntenék, még akkor is ,ha az eszem tudja, hogy ha elvetettem volna, akkor egy gyerekekkel vidáman élnék, valószínűleg a férjemmel is még együtt lennénk és nem kéne állandóan az anyagiakon törpölnöm, meg a mindennapokat is könnyebb lenne kilogisztikázni stb, mert azért valljuk be, jóval egyszerűbb és olcsóbb lenne egy gyerekkel! Viszont hatványozott a szeretet amit tőlük kapok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!