Valóban ilyen sok "becsúszott" terhesség van? Sokan azt írják, hogy védekezés ellenére maradtak terhesek.
Egyszerűen van aki ilyen szupertermékeny nekem is sajnos életem során már 2 szer volt "baleset" egyiknél tehettem róla végülis mert menstruáció előtt 3-4 nappal voltam együtt a férjemmel úgy hogy a peteérés minden jele megvolt 10 nappal azelőtt (tojásfehérjés nyúlós nyák, petefészek szúrkálás stb.) és ráadásul úgy jött össze hogy megszakított közösülés nem sikerült 100% osra tehát nem durr bele minden...és babás lettem! Megtartottuk de iszonyúan parázok mindenféle védekezés közben. Most épp pharmatex kúpot ÉS GUMIT használunk együtt.
A másik esetben gyógyszer mellett lettem terhes máig nem értem hogyan mert beteg voltam ugyan de olyan gyógyszereket szedtem amik elvileg NEM befolyásolják a tablettát (megkérdeztem erről az orvost is) és MÉGIS sikerült egyetlen alkalomból.
Utolsó a második babával mi lett?
1-es vagyok. Igen sajnos nagyon sok ab van:(
Egyébként én mindkét "besikerült" babát megtartottam, pedig az elsőnél még ritka fiatal voltam. És ezenkívül van egy "tervezett" gyerekünk is:)
Hát, akkor vedd úgy, hogy hazudok:) az első gyógyszer mellett fogant, pedig minden nap ugyanakkor szedtem, a telefonomba tettem emlékeztetőt:)
A harmadik gyerek pedig lilygold spirál mellett, a feltétel után 8 hónappal. Tényleg így jártam, mért hazudnák?
Én fel merném vállalni, ha nem védekeztem volna.
1-es
Nyilván van kivétel, nem gondolom, hogy mindenki hazudik, de azért józan ésszel bele gondolva, ha valóban ennyire gyakori lenne, akkor nem igy nézne ki a Pearl index: Nincs fogamzásgátlás - 85
Megszakításos védekezés - 35
Naptár-módszer - 14-40
Spermicidek - 5-20
Méhszájsapka - 7-11
Óvszer használata - 3-4
Női óvszer - 1-5
Pesszárium spermiciddel - 2-3
Hőmérőzés - 0.5-3
Injekció - 0.03-2
Hormonális IUD - 0.05-0.1
Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5
Sterilizáció - 0.1-0.3
Implantátum - 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!