Teherbe lehet így esni?
Figyelt kérdés
A párommal gumival védekeztünk,de mivel először nem jó felé kezdte felhúzni ,megfordította rajta,de már érintette a péniszét.
Missed ab. műtét után vagyok 2 hónappal és úgy hallottam,hogy ilyenkor rendkívül könnyű teherbe esni és még nem jött meg,pedig ma kellett volna.Ugye csak beképzelem????!!Még korai lenne teherbe esnem,mert nem szeretnék megint így járni ..
2013. jan. 13. 18:37
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha itt most ezt a kérést feltetted, és komolyan is gondolod, akkor nem is való neked gyerek....
2/6 anonim válasza:
Nagyon nagyon csekély az esélye:)
3/6 Joshy Ca$h válasza:
Teherbe lehet csak, ez elég gyenge duma hogy meggyőzd a párodat övé a gyerek:)
4/6 A kérdező kommentje:
tudod kedves elő válaszoló,lassan bele bolondulok,hogy elment a babám,elég nehéz ezen túl tenni magam ,te pedig lehetnél egy kicsit tapintatosabb is!
2013. jan. 13. 18:57
5/6 A kérdező kommentje:
kedves hármas te pedig ne magadból indulj ki!
2013. jan. 13. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!