Valóban ilyen sok "becsúszott" terhesség van? Sokan azt írják, hogy védekezés ellenére maradtak terhesek.
Bocs, hogy ennyit offolok, de az implantátum az mi? Látom 0%-os, ezzel talán még én sem esnék teherbe:D
Felvilágosítana valaki? Köszi:)
Kedves kérdező, én most várom a 4. babámat, aki védekezés mellett besikerült. Nem terveztük, de felvállaljuk, mert nem tudnék abortuszra menni! Gyógyszer mellett lettem terhes, biztos, hogy pontosan szedtem, tuti, de azt nem vettem figyelembe, hogy egy torokgyulladás miatt kapott antibiotikum valószínű csökkentette a hatását.
Nekem a 3 gyerek is könnyen összejött, akkor amikor kellett, tehát valószínű, hogy elég termékeny vagyok...
Na hát ezek után én úgy gondolom, ha megszülöm ezt a picit, utána petevezeték elkötést kérek, mert csak ezt látom 100%-os megoldásnak.
Sajnálom azokat, akik a becsúszott babát elvetetik, mert számomra ez önmagában nem indok, ha nincs valami súlyos probléma, hogy pl. beteg lenne a baba, vagy olyan anyagi körülmények között vannak, hogy nélkülözne stb.
Sajnos én is sok ilyen balesetről tudok, nekem 3 munkatársam is ment a közelmúltban abortuszra, mert második, harmadik stb. gyereket nem akart. És hány olyan van, aki titokban tartja!
Köszi a segítséget, meg fogom érdeklődni!
Hát utolsó, semmi nem 100%. Szerintem ha már elköttetés, akkor any-apa egyaránt ivartalanítva legyen, úgy a tuti;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!