A barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül, de mielőtt elment volna kivette! Így ugye nem lehetek terhes? Egy 17éves lány!
Figyelt kérdés
védekezés nélkül, terhesség,2012. nov. 27. 07:30
1/13 anonim válasza:
De, lehetsz. Kisebb az esélye, de attól még nem nulla. Az előváladék is tartalmazhat élő hímivarsejtet. A magszakítás nem védekezés, 100 nőből, aki így szexel, 35 esik teherbe. Reméljük nem te leszel az egyikük, de ha nem akarsz babát, akkor védekezz valami megbízhatóbb módon.
2/13 anonim válasza:
Nem biztos h terhes leszel de megvan az esély rá. Ezért mondják erre h ez nem védekezési módszer...és 17 évesen gondolom anya nem szeretnél lenni illetve az abortuszt se egy kikapcsolódási dolognak akarod majd...inkább szedj gyógyszert :) figyeld majd a menzid
3/13 anonim válasza:
Sőt, jobbat mondok: anélkül is elélvezhetett, hogy észrevette, mivel ez is előfordul.
Legközelebb gondolkozzatok szex helyett. Gumi/tabletta nélkül akkor szexelünk, ha akarunk gyereket. Egyébként nem.
4/13 anonim válasza:
Meg van rá az esély én 17 évesen biztos nem csináltam volna ezt ovszer ha tetszik ha nem.....kivéve ha közel jövőbe babát szeretnél....hozzá tetszem mi is megszakítással védekezünk,de a férjemmel még egy babát szeretnénk és utána a férjem elkötteti magát....szóval jobb lenne ha rendesen védekeznétek
5/13 anonim válasza:
Nekem igy fogant a 2. Kisfiam. Peteerest kikerulve voltunk egyutt a ferjemmel, megszakitasos modszerrel. Akkor egyszer, abban a honapban.
Most 3 honapos a fiunk.
Szoval de igen, lehetsz terhes!
6/13 anonim válasza:
Én is így estem teherbe,mert mi ugy voltunk vele a férjemmel h ha akar jöjjön.Jött is!Ugyhogy ha még nem késö akkor a helyedben mennék 72órás tabiért.30hkm
8/13 anonim válasza:
off... nem tudom miért nem tudnak normálisan védekezni. tele van ilyen kérdésekkel a gyakori. "csak betette, nem ment el" stb, aztán meg izgulnak, hogy teherbe estek. ha nem akarnak gyereket, akkor miért nem védekeznek rendesen???
9/13 anonim válasza:
De lehetsz terhes, ráadásul 50-50% az esélye. Én az első babámmal lettem így terhes :)
10/13 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes! Pár hét múlva meg jön az új kérdés, hogy: eltudom vetetni a babát úgy, hogy a szüleim ne tudjanak róla? Minden egyes alkalommal mikor nem védekeztek, kockáztatod a nem kívánt terhességet! Go esemény utáni tablettáért a dokihoz! Off: Na az ilyen balesetek miatt van az a reneteg abortusz... És ha azt írod, hogy az abortuszok zöme megelőzhető lenne megfelelő védekezéssel, mert a nem kívánt terhességek TÖBBSÉGE FELELŐTLENSÉG miatt következik be... Lepontoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!