Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátommal lefeküdtünk...

A barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül, de mielőtt elment volna kivette! Így ugye nem lehetek terhes? Egy 17éves lány!

Figyelt kérdés
védekezés nélkül, terhesség,

2012. nov. 27. 07:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, nem szabad elhinni a fiúknak, h időben kiveszik...nincs ilyen...ott az előváladék, abban már vannak spermiumok, el sem kell élveznie.

Gumi nélkül senkivel se állunk le, merj nemet mondani, ha nincs nála vagy nálad, elvégre nem neki kell félbehagyni a sulit, ha jön a baba, nem neki kell gyerek mellett szakmát tanulnia, dolgoznia, stb. 18 évesen.

Ha nem akarjátok a gumit, akkor pedig írass fel fogamzásgátlót.

2012. nov. 27. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Na hova tűnt a válaszom és mi baj volt vele én nem lettem várandós így,na de azt nem jelent,hogy ő nem lett az és ugye én még szeretnék egy babát tehát ha véletlen lenne nem lenne gond...és igen a férjem a 3. gyerek után elkötteti magát...lehet újra törölni
2012. nov. 27. 13:07
 13/13 anonim válasza:
na mivan terhes vagy?
2013. jan. 10. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!