Másnak is sokkal könnyebb minden, ahogy nő a babája?
Igen, sokkal konnyebb.
Baba koraban egyfolytaban bogott, morgott,bugott, nyekegett, azt se tudtam mar hogy baja van, vagy csak alapbol szeret ilyen hangokat kiadni. Amikor bogott, nem lehetett semmivel megnyugtatni. A mai napog fogalmam sincs mi baja volt allandoan, hiszen beteg sosem volt.
Aztan jott az az idoszak amikor elindult...na azis borzaszto volt. Mindig feltem hogy elvagodik, felmaszik valahova, kitori a nyakat.
Aztan mar stabilan szaladgalt, de sosem hallgatott ram, hiaba hivtam. Egy rohangalas volt a napunk, ugy foztem, teregettem hogy fel percenkent rohantam utana.
Most nemsokara 2 eves es mar jobb. Hallgat ram valamennyire, nem rohangal annyit. Mar tudok vele egyutt jatszani, kezdi erteni a dolgokat. Lehet mellette hazimunkat vegezni. Neha mar babakocsi nelkul is elindulunk rovidebb utakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!