Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is sokkal könnyebb...

Másnak is sokkal könnyebb minden, ahogy nő a babája?

Figyelt kérdés
Tudom még lesz a dackorszak, de össze sem hasonlítható azzal, amikor egész délután csak sírt babakent.
2018. aug. 11. 07:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre, hogy könnyebben telnek a napok.Mindig van valami új ami nehezíti a helyzetünk.
2018. aug. 11. 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Nekem hullámzó. Van amiben könnyebb, pl simán tudok tőle hazimunkát csinálni, és végre alszik éjszaka.. De van amiben nehezebb-lassan dolgozni kell menni, vagy dackorszak, de egész jól kezelem azt is. 5 hónapos koráig volt nagyon rossz-hja anyós túl közel lakott :D Utána volt kb 3szor rosszabb periódus, de rájöttem, hogy én nem kezelem jól a szitut, a változást, már nem picibaba de még nem is nagyfiú. Most voltunk megint egy rossz időszakban, de sokat olvastam a témában megint, mert hiába tudom elvileg, de bele kell vésni a fejembe :D Szóval most hiába dackorszak, megint szuper minden.
2018. aug. 11. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Babakent meznyalas volt vele, vegigaludt ejjelek, hosszu setak, remek idotoltesek. Most dackorszakos 2,5 eves. Nem mondom, hogy rossz vele, de sokkal sokkal sokkal nehezebb. El sem tudtam kepzelni ilyet azelott.
2018. aug. 11. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

Igen, sokkal konnyebb.

Baba koraban egyfolytaban bogott, morgott,bugott, nyekegett, azt se tudtam mar hogy baja van, vagy csak alapbol szeret ilyen hangokat kiadni. Amikor bogott, nem lehetett semmivel megnyugtatni. A mai napog fogalmam sincs mi baja volt allandoan, hiszen beteg sosem volt.

Aztan jott az az idoszak amikor elindult...na azis borzaszto volt. Mindig feltem hogy elvagodik, felmaszik valahova, kitori a nyakat.

Aztan mar stabilan szaladgalt, de sosem hallgatott ram, hiaba hivtam. Egy rohangalas volt a napunk, ugy foztem, teregettem hogy fel percenkent rohantam utana.

Most nemsokara 2 eves es mar jobb. Hallgat ram valamennyire, nem rohangal annyit. Mar tudok vele egyutt jatszani, kezdi erteni a dolgokat. Lehet mellette hazimunkat vegezni. Neha mar babakocsi nelkul is elindulunk rovidebb utakra.

2018. aug. 11. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sokkal könnyebb lett ahogy nőttek. A kislányommal mondjuk babaként sem volt semmi gondom, állandóan aludt, később is nyugis baba volt, most 4 éves lesz, vannak vele néha problémák de semmi vészes. Na a fiam engem kikészített babaként, hónapokig éjjel nappal 2 óránként evett, állandóan igényelte hogy vele legyek, keveseket aludt stb... Ahogy nőtt egyre könnyebb lett vele, sőt, akkor lett igazán a legkönnyebb amikor megtanult beszélni (3 évesen). Most 5.5 éves és imádom ezt a korszakát mert annyira ügyes kisgyerek, egy rossz szavam nem lehet rá.
2018. aug. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!