Másnak is sokkal könnyebb minden, ahogy nő a babája?
Valóban össze se hasonlítható. :D
Sokkal fárasztóbb a nap a majdnem 3 évesemmel, mint a hasfájós újszülött öccsével.
Nekem amig baba volt konnyebb volt. Szinte egesznap aludt. Mar unatkoztam is sokszor😄
Most kozel 3 eves. A kicsi 1,5 es szetszedik a lakast. Idonkent befigyel az ok nelkuli hiszti😩😩 most sokkal megterhelobb.
Ez attól függ,melyik korszak kezelhetőbb neked,bavallom,én jobban szeretem a kisgyerekkort,mint a babakort
3 lányunk van ,5,2 éves és 7 hetes..
Nálunk nem volt vészes a dackorszak stb, de nekem könnyebb mikor már tudnak beszélni stb.
Persze vannak nehézségek meg lesznek is,de én is ugy érzem könnyebb ahogy nőnek..
Nagyon várom a jövö nyarat :)
Dehogy könnyebb. 6 éves a lányunk. Mióta visszamentem dolgozni egy rohanás az életünk. Soha nem volt olyan kényelmes életem, mint amikor itthon voltam vele.
Szerintem csak annak könnyebb nagyobb gyerekkel, aki nem dolgozik és a gyerekei bölcsibe/óvodába/iskolába járnak.
Hát például az első napok miután hazajöttünk a kórházból azok nagyon jók voltak. 2 hétig gyakorlatilag evett és aludt a fiam. Hangja nem volt, max egy picit fürdésnél sirdogált.
Aztán kezdődtek a menetrendszerű délutáni sírások. A nap nagyrésze ugyan úgy telt mint az első 2 hétben, de délután 4-6-ig vagy 6-8-ig a gyerek vígasztalhatatlanul ordított. Hát ez a két óra rendesen kivette belőlem az erőt. Aztán jött hogy már kezdték érdekelni a dolgok, nem akart napközben aludni.. erre is találtam megoldást. Aztán elkezdett forogni akkor meg este nem volt hajlandó aludni. Közbe jött a fogzás, 3 hónapos kora óta rapszódikus éjszakáink vannak. Most már mászik, felül, bárhova eljut, olyan dolgok érdeklik amik természetesen tilosak. Itt a szeparációs szorongás, ráadásul sorra bújnak ki a fogai, 3 hét alatt lett 3 foga, egész nap rajtam lóg, a lábam alatt mászkál, jó sokat sír.( relatív sokat. Magához képest sokat, amúgy ha nem muszáj nem hagyom sírni) semmit se tudok tőle csinálni. Úgyhogy szerintem nem könnyebb. Az első 5 hónapban azért nyugisabb volt az életünk. 5 hónaposan fordult át először, azóta egy vitaminbomba a gyerek. És még csak most jön a neheze!
3 eves es most a legrosszabb !
Mar reggel azt varom, mikor kesz ujra este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!