Kisgyerekesek, hogy telt a Szenteste? Ahogy terveztétek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 10:14
1/10 anonim válasza:
Igen, szuper volt. Közösen ünnepeltünk a családommal. Nem stresszeltem semmin. 14 hós a baba.
2017. dec. 25. 10:44
2/10 anonim válasza:
Jó volt nagyon. Nálunk reggelre jött a jézuska tegnap, mert éjjel tudtuk megcsinálni a karácsonyfát és odatenni az ajándékokat, így rögtön erre ébredt a kislányunk, nagyon örült :) délelőtt otthin voltunk hárman, aztán a szüleimhez mentünk a délutáni alvás után, ott is nagyon örült mindennek, jól érezte magát. Este persze alig bírtam lefektetni, sok volt az izgalom, dehét ez ilyen :) 2,5 éves.
2017. dec. 25. 11:13
3/10 anonim válasza:
Kislányom 3,5 éves és igen minden nagyon jól sikerült.
Délelőtt egy szegény családnak vittünk főtt ételt és ajándékokat.
Mire hazaértünk hozzánk is megérkezett a Jézuska,
örült az ajándékoknak volt közös éneklés, társasozás, csillagszórózás.
2017. dec. 25. 13:31
4/10 anonim válasza:
Ez nagyon szép tőletek 3.
2017. dec. 25. 13:51
5/10 anonim válasza:
Az enyémek 3 és 4.5 évesek, minden úgy ment ahogy terveztem. Mindenki boldog volt az ajándékoktól, az ételek finomak lettek, a gyerekeim végig engem dícsértek, hogy húúú de finom a kókuszgolyó és milyen jó, hogy vettem csillagszórót, milyen szépen megterítettem stb... (nagyon jól esett mert az előző években rám sem bagóztak, és végre elértük azt az életkort, hogy már szeretik a szépet és értékelik) Szerintem az első karácsonyunk ami igazán jól sikerült.
2017. dec. 25. 14:40
6/10 anonim válasza:
Mivel itthon voltak a rokonok, harom napja karácsonyozunk, vendegeskedunk, sütizünk, gyermekzsivalyos a ház, ágyon ugrálás, szonyeggel csuszkalas is volt, ajandekok bősegzavara, a gyermek kijott az automaniabol, fest, rajzol, epit, jengazunk, homokgyurmazik, kb minden minden pillanatban olyan boldogsag ragyog rajta mint a jatekreklamokban :)
Mivel lecsengett ez a pár nap, kicsit en szomoru is lettem. Ujra csend es mosnivalo csak, stb
2017. dec. 25. 15:46
7/10 anonim válasza:
Igen, ez volt az elso olyan karacsony eddig, ami vegre flottul alakult.
Idoben kesz lettem a kajaval, takaritassal,, volt ido a kozos fa diszitesre, meg levegoztunk is egyet, majd delutanra mar csak az ajandekozas, jatek ideje volt egyutt.
Nem spiraztam tul, tobbfogasos kaja, turira beállított dolgok, mint pl. elozo evekben, igy mukodott, jovore is igy csinalon.
2017. dec. 25. 16:23
8/10 anonim válasza:
Jo volt nagyon! A Szentestet 3-ban toltottuk. Foztunk huslevest, rantotthust es bolti sutit vettunk. 23-an allt a fa. Delutan elmentunk vendegsegbe. 25-en anyaekhoz mentunk. Ott bokezu Jezuska jart mindenkinel, de en leginkabb a finom falatokat elveztem. Aztan ejjelre hasfajas :D Reggel ment parom dolgozni, estere jonnek baratok. Azt sem stresszelem tul..
2017. dec. 26. 05:35
9/10 anonim válasza:
7 hos a picim, o nagyon elvezte en meg elveztem, hogy o elvezi :)
2017. dec. 26. 05:36
10/10 anonim válasza:
Ja úgy telt ahogy gondoltam.
Addig minden szép és jó volt míg a szüleimnél voltunk, aztán mikor haza kellett indulni, a lányom elkezdte a szokásos hisztit amitől én idegbajt kapok és folyton elb@@@sza minden egyes napom!!! :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!