Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Hogy telt a Szenteste...

Anyukák! Hogy telt a Szenteste gyermekeitekkel/babátokkal? Minden úgy volt ahogy elterveztétek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 24. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Semmi sem volt úgy!!!!
2016. dec. 24. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
Szörnyű volt !!!!
2016. dec. 24. 20:20
 3/13 A kérdező kommentje:
Miért? Kifejtenétek bővebben?
2016. dec. 24. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk jó volt :-) Így terveztük. Nem főztem semmit, anyukám hozott vacsit, reggel sütöttem egy sütit, délelőtt összekaptuk a lakást, ebéd anyukámnál, délután feldíszítettük a fát, aztán elmentünk anyukámért, addig érkezett a Jézuska, párom bepakolta az ajándékokat a fa alá. Gyerekek odavoltak meg vissza, megettük a fini vacsit, játszottak még, aztán fürödtek és kidőltek :-) sok volt az élmény :-)
2016. dec. 24. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Jó volt és tervhez/elképzelésekhez hasonló, nagyjából. Délelőtt főzés-sütés, alvásidőben fadíszítés, jól telt az este, a legnagyobb szenzáció a karácsonyfa volt, már félig le is van szedve.. 15 hónapos kisfiú. Sejtettem, hogy nem hagyja úgy a fát, ahogy van. De azt hittem azért az ajándékok is fogják érdekelni, talán majd holnap.
2016. dec. 24. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Igen, jol.

Nyolcan voltunk osszesen. Harom gyerekunk van.

Sok jo zenet hallgattunk, finomakat ettunk.

Az ajandekoknak nagy sikere volt.

Most csaladi mozi, Reszkessetek betorok.

2016. dec. 24. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

Azt hittem lesz energiám, de nem volt, ráadásul nem eszik a gyermek így neki sem álltam kűlönlegességeket főzni sütni hogy aztán ne egyen belőle.

Az élményre gyúrtam inkább pl csak karácsonyi izzóknál bontogatott később is szólt hogy kapcsoljam le a lámpát és hosszu csillagszorot is kaphatott a kezébe de a bontogatás is es fadiszités is sokat jelentett neki. Mondhatni minden a gyerekre volt csak redukàlva.pl azt ugy sem értékeli hogy ki van e mosva, el van e mosogatva

2016. dec. 24. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

*karácsonyi zene is volt zenedobozbol mint az a régi balettos doboz ha vki ismeri.

Nálunk mult héten màr lement a főzéses sütéses rokonos része ill holnapra esik még.

Szenteste csak a gyermeké családé volt mindenféle ugrálás nélkül csak a mosoly es jokedv

2016. dec. 24. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:
38%

2,5éves kislányommal fantasztikus volt. mi reggelre feldíszítettük a fát, igy az már reggel nagy meglepi volt.

Délelőtt főztünk, majd szánkóztunk egyet.

Közös ebéd, majd alvás közben meghozta a Jézuska az ajándékokat.

Nagy bontogatás, éneklés, játék, sütizés egész estig. Fürdés után konkrétan elájult.

Boldog Karácsonyt mindenkinek. :)

2016. dec. 24. 21:19
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Csodás volt :) reggel felkeltünk, reggeliztünk, majd karácsonyi zenéket kapcsoltunk miközben fát díszítettünk, közben férjem lencselevest főzött. A fa díszítése után a férjem és a fiam kimentek az udvarra kutyázni, tértek is vele az utcában, játszótereztek is (utcánk végén van), addig én bepaníroztam a halat. Utána fiam (4 éves) Polar Expresszet nézett, addig megsült a hal, megterítettem. A saláta még tegnap éjjel elkészült, sütit anyósom is és anyu is hozott dél körül. Elmentünk szépen sorban megfürödni, amíg ferjem fiamat fürdette, addig én felporszívoztam a fa után. Szép ruhába öltöztünk, megvacsiztunk, közben gyertyát gyújtottunk. Vacsi után kimentünk az udvarra csillagszórózni, addig férjem bement a fa alá rakodott, elindította újra zenét. Akkor bementünk, hiszen "jelzett a Jézuska". Ajándékokat bontogattunk, játszottunk, közben férjemmel.boroztunk, gyerek sütikézett is. Most együtt nézzük a Reszkessetek betörőket. Férjem már szundizik, fiam még éber :D egyébként 2 éves koráig nem ment ilyen simán az ünnep, de már ő is részt tud benne venni, így imádja.
2016. dec. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!