Anyukák! Hogy telt a Szenteste gyermekeitekkel/babátokkal? Minden úgy volt ahogy elterveztétek?
Igen, jol.
Nyolcan voltunk osszesen. Harom gyerekunk van.
Sok jo zenet hallgattunk, finomakat ettunk.
Az ajandekoknak nagy sikere volt.
Most csaladi mozi, Reszkessetek betorok.
Azt hittem lesz energiám, de nem volt, ráadásul nem eszik a gyermek így neki sem álltam kűlönlegességeket főzni sütni hogy aztán ne egyen belőle.
Az élményre gyúrtam inkább pl csak karácsonyi izzóknál bontogatott később is szólt hogy kapcsoljam le a lámpát és hosszu csillagszorot is kaphatott a kezébe de a bontogatás is es fadiszités is sokat jelentett neki. Mondhatni minden a gyerekre volt csak redukàlva.pl azt ugy sem értékeli hogy ki van e mosva, el van e mosogatva
*karácsonyi zene is volt zenedobozbol mint az a régi balettos doboz ha vki ismeri.
Nálunk mult héten màr lement a főzéses sütéses rokonos része ill holnapra esik még.
Szenteste csak a gyermeké családé volt mindenféle ugrálás nélkül csak a mosoly es jokedv
2,5éves kislányommal fantasztikus volt. mi reggelre feldíszítettük a fát, igy az már reggel nagy meglepi volt.
Délelőtt főztünk, majd szánkóztunk egyet.
Közös ebéd, majd alvás közben meghozta a Jézuska az ajándékokat.
Nagy bontogatás, éneklés, játék, sütizés egész estig. Fürdés után konkrétan elájult.
Boldog Karácsonyt mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!