Úgy telt a Szentestétek, ahogy eltervezted?
Nálunk minden rendben zajlott.
Boldog karácsonyt!
Nem.
Azt hiszem ez benne volt a top 10 xar napban az elmúlt 10 évben :(
Az első szenteste hármasban. :) Leszámítva, hogy a baba nem aludt napközben, ezért elég nyűgös volt, még jobb volt, mint gondoltuk.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Igen.
Sok kaja, sok süti, bor, pezsgő....
Nem így terveztem, de sajnos előre tudtam, hogy ilyen lesz és nem is tévedtem. Képmutató, lekezelő rokonság körében eltöltött unalmas este, eröltetett poénokkal és a saját megjegyzéseken való nevetgéléssel egyes, mindig a középpontba vágyó személy részéről.
Alig vártam, hogy végre hazajöhessünk és együtt lehessünk. Na, innen kezdve szép volt a Szenteste hátralévő része, jó hangulatban játszottunk, beszélgettünk, aztán egy kicsit tv-ztünk.
Az előttem szólóval dettó.Volt már rosszabb is!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Sajnos rosszul telt és telik.
Azt hiszem, hogy most jöttem rá, hogy hiba volt a párommal babákat vállalni, sajnálom, hogy ő az apuka.
Most mutatta ki igazán, hogy szarba néz, letehenez, miközben babát várok és csinos vagyok. Átvert hosszú évekig.
2 éves kisfiú és 29. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!