Szülés után mennyi idő telt el, hogy ne legyen semmilyen fájdalmad?
5 hónapja szültem, de még mindig szokott fájni a hegem (császár), ha jönnek a frontok.
Mondjuk én nem lepődök meg, mert 9 térdműtétem volt és a legelső után is minden fronttól fájt a térdem.
Egy idő után megszoktam, mint minden más 'mellékhatást'.
Elsőnél a gátmetszés fájt kb egy hétig. Utána néha a pocakom, ahogy húzódott össze a méhem. A cicimmel nem volt semmi, sok tej, de nem volt se seb, se gyulladás.
Másodiknál gátvédelem, így nem fájt semmi, csak izomlázam volt egy picit. Más nem fájt.
1. baba: egy-két hét és rendbejöttem
2. baba: hatalmas lett, én pici. Kívül-belül repedtem, varrtak 1 órán át. 9,5 hónapos a kislányom és most mondhatom, hogy kezdek helyrejönni. Már nem pisilek be, már tudok szaladni, nem rogynak össze a lábaim, főleg a medencecsontjaimnál csúszhattak szét a csontok vagy nemtudom.
Lényeg, hogy a súlyom is, alakom is most kezd helyreállni.
Nagyon örülök, hogy már nem folyik a pisi belőlem úton-útfélen.
Természetes szülés előnyei:S
1. babánál kb. 1 hét:gyors,(vajúdással)4 órás szülés pici gátmetszéssel
2. babánál 1 éjszaka:3 órás(szintén vajúdással)szülés,gátmetszés,sérülés nélkül.
A méhem is gyorsan vissza húzodott,1-2 napig voltak csak utógörcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!