Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mennyi idő telt...

Szülés után mennyi idő telt el, hogy ne legyen semmilyen fájdalmad?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:

5 hónapja szültem, de még mindig szokott fájni a hegem (császár), ha jönnek a frontok.

Mondjuk én nem lepődök meg, mert 9 térdműtétem volt és a legelső után is minden fronttól fájt a térdem.

Egy idő után megszoktam, mint minden más 'mellékhatást'.

2011. dec. 12. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Első sima szülés után 2 hónap min. kellett hogy rendbe jöjjek :( Biztos másnak hamarabb sikerült.
2011. dec. 12. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem is kb. két hónap volt mire már a mellem is begyógyult.
2011. dec. 12. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Kb három hét telt el és rendben voltam. Nem császár volt, persze, de gátmetszés volt, könnyen szültem. Frontokkor a heg még fáj, több mint három éve szültem.
2011. dec. 12. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Úgy látszik csak én vagyok ilyen csodabogár, nekem már a szülés estéjén sem fájt semmi. Indított szülésem volt, első gyerek.
2011. dec. 12. 11:41
 6/10 krisztivan ***** válasza:
Nagy babám lett,vágtak,repedtem kívül és belül is.Rengeteg vért vesztettem.3 hét után tudtam csak lemenni az első emeletről egyedül,de utána már a 6 hetes kontrollon nem fájt semmim.
2011. dec. 12. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Elsőnél a gátmetszés fájt kb egy hétig. Utána néha a pocakom, ahogy húzódott össze a méhem. A cicimmel nem volt semmi, sok tej, de nem volt se seb, se gyulladás.

Másodiknál gátvédelem, így nem fájt semmi, csak izomlázam volt egy picit. Más nem fájt.

2011. dec. 12. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:

1. baba: egy-két hét és rendbejöttem

2. baba: hatalmas lett, én pici. Kívül-belül repedtem, varrtak 1 órán át. 9,5 hónapos a kislányom és most mondhatom, hogy kezdek helyrejönni. Már nem pisilek be, már tudok szaladni, nem rogynak össze a lábaim, főleg a medencecsontjaimnál csúszhattak szét a csontok vagy nemtudom.

Lényeg, hogy a súlyom is, alakom is most kezd helyreállni.

Nagyon örülök, hogy már nem folyik a pisi belőlem úton-útfélen.

Természetes szülés előnyei:S

2011. dec. 12. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 2 éve szültem, hát annyira nem vészes az első nap volt nagyon rossz egy szemhunyásnyit sem aludtam mert nem tudtam a fájdalomtól viszont utána már mintha kicseréltek volna. A gátmetszés fájdogált sokáig de kilehet bírni. Szülés után ahhoz képest jól bírtam a kiképzést ahogy a szobába visszavittek már mentem is pisilni tusolni :) másnap már sétálgattam a folyosón. Én is szeretnék a fiam mellé egy kis tesót, de még nem most. Félnék a szüléstől ugye most már tudom milyen :S . A fiamnál nem féltem :) És te mikorra vagy kiírva? G
2011. dec. 12. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:

1. babánál kb. 1 hét:gyors,(vajúdással)4 órás szülés pici gátmetszéssel

2. babánál 1 éjszaka:3 órás(szintén vajúdással)szülés,gátmetszés,sérülés nélkül.

A méhem is gyorsan vissza húzodott,1-2 napig voltak csak utógörcsök.

2012. febr. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!