Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úgy telt a Szentestétek,...

Úgy telt a Szentestétek, ahogy eltervezted?

Figyelt kérdés

Nálunk minden rendben zajlott.

Boldog karácsonyt!

2010. dec. 25. 00:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Rokonlelkem az utoso elotti, nekem 2 eves lanyom van es 4 hos terhes vagyok, egyedul maradtunk apa segitsege nelkul, de az en szuleimmel, testveremmel es parjaval azert szep karacsonyt osszehoztunk, nekem nagyon fontos ilyenkor hogy a gyerek erezze magat jol es barmilyen faradtak vagyunk mar szentestere a nagy keszulodestol ne legyen rossz hangulat. Szerencsere a karacsonyt mindig mint most is szuleimmel, testveremmel, tehat a csaladommal unnepelhettuk, annak ellenere hogy kulfoldon elek.
2010. dec. 25. 12:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez lett életem legszebb karácsonya, pedig nem volt semmi különleges.
2010. dec. 25. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, klassz volt minden :)
2010. dec. 25. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálunk idén nagyon szépen telt ez az este. Semmi veszekedés, semmi vita. A kislányunk (19 hónapos) annyira örült mindennek, hogy teljesen beragyogta az estét. Átjöttek a szüleim, testvérem is. Este a férjem az ő szüleivel éjféli misére ment, én tévéztem. Nagyon békés este volt.
2010. dec. 25. 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt leszámítva hogy a kisfiunk náthás lett rendben volt minden! Kellemes ünnepeket mindenkinek!
2010. dec. 25. 14:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden jól alakult. Kisfiam nagyon örült mindennek, de főleg annak, hogy megérkeztek a rég nem látott unokatesók, és hatalmasat játszottak. Öröm volt hallani a boldog gyermek kacajokat. Este 10-kor alig tudtam elrángatni fürdeni, pedig akkor már rág aludni szokott.
2010. dec. 25. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is minden rendben zajlott, kb. napirend szerint. A fiam nagyon örült az ajándékoknak, és tegnap jött rá, hogy milyen jó muri egyedül kapaszkodás nélkül ácsorogni (13 hónapos) ezen sokat nevettünk hármasban. Én is kaptam meglepi ajándékot is a fa alá. Fürdés után a lurkó elaludt, így utána apával folytattuk a meghitt estét egy kis társasozással meg romantikázással.

Ma alig bírtam felkelni reggel.... :o)

Boldog Karácsonyt Nektek!

2010. dec. 25. 21:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. jan. 18. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!