Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Hogy telt a Szenteste...

Anyukák! Hogy telt a Szenteste gyermekeitekkel/babátokkal? Minden úgy volt ahogy elterveztétek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 24. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon jó volt! :) Nálunk nem jött a Jézuska, ahogy eddig sem soha! A két lányommal együtt díszítettük fel a fát reggel, elég hosszan elhúzódott, de élveztük mind a hárman. Nekem ma különösebben nem kellett főznöm, mert anyukámnál vacsoráztunk, szóval csak laza ebédünk volt ma. Este anyukáméknál ott voltak a testvéreim és az ő gyerekeik is (ott is 2-2 van). Minden szuper volt. Mi is elvittük az ajándékokat és a testvéreim is anyukámékhoz, így ott adtuk át. Holnap megint nem főzök, mert ebédre megyünk a párom anyukájához. Holnap du az én mamámhoz megyünk. Az azt követő napon a párom nővérénél ebédelünk és utána a párom mamájához megyünk.

Eddig minden nagyon jó volt. A nagy is örült a szüleim és a testvéreim ajándékainak, és a kicsi is. Reggel ha felébrednek, megkapják tőlünk is az ajándékokat.

Egyébként volt olyan, ami nem úgy alakult, ahogy terveztem. A fára az égősort délben akartam feltenni, amikor kiderült, hogy már nem ég (nem értettem, mert pár napja még igen). Szóval akkor gyorsan elrohantam egy nagyobb boltba égőért, mert anélkül nem tökéletes a fa :)

(Izgultam, hogy kapjak, de végül lett!)

2016. dec. 25. 01:47
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

2# vagyok

Egész nap főztünk anyummal.

A sok kaját elvittük nagyimhoz, ott várták már a 16 hós lányomat keresztanyja, keresztapja,

Olyn másfél órás sírógörcsöt kapott, földhözvágta magát stb.

Elkellett jönnöm vele haza.....

Szóval otthagytuk anyumékat meg a többieket. És minden kaját.

Itthon persze vigyorog, szaladgál stb.

Nekeem meg apának pedig zsíroskenyér volt a nagy karácsonyi vacsora 😡😢

2016. dec. 25. 07:45
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Minden paraszt kiélte magát a kezecske nyomkodásával???!!!

Örülök 😁

2016. dec. 25. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!