Kisgyerekesek, mi a véleményetek erről a gyerekeknek való mini-terepjáróról?
Valaki a rokonságban felvetette, hogy ilyen kellene a mindössze 19 hónapos gyerekének, mert milyen jó, épp olyan mint az apjáé.
Kíváncsi vagyok, ki hogy látja, lehet hogy én látom rosszul, de szerintem ez orbitális nagyképűség és egyszerűen undorító. Inkább a szülőről szól mint a gyerekről.
Szerintem egy normális szülő nem kezdi el ilyen kiskorban (később szintén nem) hogy a gyerekét ilyen kivagyiságokra tanítsa, márpedig szerintem az ilyen méregdrága (honlapon látjátok majd, majdnem 100 000 Forint körül van az átlagáruk) játék csak kis pöffeszkedő hólyagokat nevel...egy kisgyereknek tökéletesen megfelel a műanyag játékautó is.
Anyagilag még csak esetleg, talán, megengedhetnénk magunknak, de én ellenzem. Nem akarom.
Szerintem ilyen autóval ne menjen egy kisgyerek (vagy távirányítsa apjaanyja) a célnak megfelel egy kis színes, valóban a gyerekek kis világába illeszkedő autócska is, miért kellene egy beszélni tanuló, járni épphogy megtanult kicsiből rögtön BMW/Hummer őrültet faragni?
Ki mit gondol, szerintetek nem túlzás?
Nekem nem tetszik.
Viszont ha a szülők megengedhetik maguknak és tetszik nekik, akkor miért ne? Szerintem az is álságos, hogy a szülők maguknak húszmilliós kocsit meg 500ezres telefont vesznek, gyereknek meg mindenből jó lesz a használt piacon vett kínai akármi.
Ennyit simán el lehet költeni fejlesztőjátékokra is, arra meg senki nem szólna semmit.
Mindenki költse arra amit jónak talál a gyerekének. Lehet ennek hatására lesz később autókat tervező mérnök.
Előző ülj le egyes!
Nem fejlesztő játékról van szó, hanem szülő által távirányítható autómodellről, amibe véletlenül belefér a gyerek is.
Kérdező teljesen egyetértek Veled 100 000 forintos játék egy másfél éves gyereknek enyhén szólva túlzás!
És nem, nem az irigység beszél belőlem, mi is láttunk ilyet az utcában, a kiskölyök sajnos már most veri a környék gyerekeit, köszönhetően, hogy többre tartja magát, mert a többiek csak műanyag autókkal járnak.
A miénknek ilyenje volt, amíg pici volt, és imádta, ez ugyanis tényleg fejlesztő játék, ahogy a kis lábacskáival erősíti magát és löki a kisautóját.
De az, ahol a gyerek bent ül, abban mi a fejlesztés?
Nagyképű, üresfejű szülők ajándéka az általad említett elektromosautó a körberhordozott utódnak, aki nyilván életük fő műve, ezért fel kell hívni rá a figyelmet.
Fiam eszméletlen autómániás, de ha tehetném sem vennék neki ilyet.
2,5 éves most, pedálos traktort kapott a motor után.
Ez at autó szerintem olyan kb, mint a babakocsi. Beleülteted, és ott van. De nem tanul semmit. Se egyensúly, se kormányzás, se hajtás, se semmi.
És egy valamire való gyerek többet lenne kívül, mint belül. Mert egy picinek az ücsörgés kb 3 percig tart, utána elunja magát, és hát lássuk be, gyerekszemmel ez az autó kívülről érdekesebb...
Úgyhogy én is a szülői rongyrázásnak tartom, mert egy kicsi gyereket nem sokáig kötne le. Egy 4-5 évest esetleg, ha már egyedül is tudja "vezetni", és nem csak 10 méterre távolodhat el a szüleitől.
Ha nem elektromos lenne hanem lábalhajthato és nagyobb gyerek lenne akkor jó ötlet lene ,de elektromos auto semmire se jó gyerek csak ül bene és kész .
Lányomnak lábbalhajthatos tüzolto autoja van .azt neki kell hajtani és kormányozni is .
3-as: az én egyesem még mindig jobb mint a te nullád:P
Tanulj meg szöveget értelmezni, a kiadás nagyságát hasonlítottam fejlesztőjátékokhoz, nem az autót neveztem annak. Nézd csak meg, pl. a HABA elismert fejlesztő márka és egy darab fából készült tologatós kocsi ugyanaz az árkategória:
Az utcánkba van ilyen az egyik családnak. 3 kisfiú van a családban így folyamatosan ki van használva . A gyerekek egyáltalán nincsenek elszallva maguktól, mellette párhuzamosan használják a futobicajt, biciklit, az első gyerek mar 3 évesen tudott kétkerekuzni. De ugyanúgy kölcsönkérik a lányom rózsaszín rollerjet ha úgy adódik, o meg cserébe kipróbálhatja ezt. A szülők is normálisak, azért vettek meg, mert a gyerekek automaniasak és mert belefért.
Nekem semmi bajom vele, ha nem azért veszik hogy felvágjanak vele, mint ahogy az említett ismerőseim. Amugy más meg xboxot vesz a gyerekének ugyanennyiert, az mitől értelmesebb?
Ja, unokaocsemnek is vettek egy ilyen elektromos autót, BMW márkájút, az eredeti kicsinyített mása, és a gyerek bele sem ül. Szerintem csak apuka a saját gyerekkorát szeretne ujraelni, es márkamániás, de ez most nem jött be. :-)
Ilyen pici gyerek számára pontosan az az ideális inkább, önmaga megélésére, ha minél csupaszabb, puritánabb a játékszer, mert azon tudja kiélni a fantáziáját, és feldogloznia a külvilágról szerzett benyomásait, játéka során.
Waldorf óvodákban nem véletlen jellemző a puritán játékszerek kizárólagos alkalmazása. (Pedig nem kevés pénz waldorfba járatni egy kisgyermeket... De legalább ez esetben értelmes dologra megy el a pénz.)
1-es: nem a szövegértelmezéssel van itt baj, hanem az arrogáns stílussal.
Valóban nem vettem észre pár szót, sorry.
A telefonom kis képernyője miatt átugrottam egy sort.
Viszont tromfolgatás helyett az is elég lett volna, ha bunkóskodás nélkül mondasz valamit.
A Habát ismerem, sznobkodás, épp mint a miniatűr autómodell.
9: haha, mert te aztán nem voltál arrogáns és személyeskedő, amikor ezzel kezdted az első kommented úgy, hogy el se olvastad rendesen miket írtak előtted:
"Előző ülj le egyes! "
Más szemében a szálkát....
De nyugodj meg, most kiikszelem ezt a kérdést a megválaszolt listámból, nem fogom követni és nem foglak többé bántani csúnya módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!