Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Budapesti kisgyerekesek,...

Budapesti kisgyerekesek, miért szerettek ott lakni, ahol laktok és hol van ez?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi,Káposztásmegyeren lakunk.

Szeretem,mert elég,családias,vidékies,mégis minden egy helyen van:suli,ovi,bölcsi,orvos,gyógyszertár,szupermarket:)

Itt van a Farkas-erdő,ahol lehet nagyokat kirándulni,Aquaworld,Jégpalota,Dunakeszi horgásztavak.

Közlekedés szempontjából 15 perc a metró,bő fél óra alatt a belvárosban vagyok.

2012. dec. 18. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Még egy voks Káposztásmegyer (2)-re!:) Itt nagyon sok kisgyerekes család él, nem véletlenül... Nyugalom, biztonságos, szép környezet, jó közösség... Csak a (bkv-és) közlekedés szörnyű.:(
2012. dec. 18. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Befelé (belvárosba) még ok a közlekedés, mert ki lehet számolni, mikor jön a busz. Hazafelé viszont már kevésbé, mert a 30-as járatot hagyjuk... a 122-est korlátozták, 14-es villamossal pedig sokat kell gyalogolni. De ettől még nem költözünk el!:)
2012. dec. 18. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi Hűvösvölgyben lakunk. Imádjuk. Fél óra a belváros tömegközlekedéssel vagy autóval. Kertvárosi hangulat és viszonylatok. Minden zöld, és nem szennyezett a levegő. Ovi, bölcsi, iskola tömkelege. :) Közért, kisboltok. Ha valami komolyabbat akarunk venni azért viszont be kell menni a városba (gyerekruha, cipő, műszaki cikkek stb.) De sokkal jobb így, mintha nem lehetne kinyitni az ablakot sem a szmog miatt.

Játszóterek, parkok, A Hármas Határhegy ahol lehet sétálni. Kisvasút 5 perc sétányira. stb..

2012. dec. 18. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi az 5. kerületben lakunk. Imádok itt élni, nagyon jó a hangulat, nyüzsgés van és én ezt szeretem. Mindig van valami rendezvény. De a lakásunk csendes ettől függetlenül. Nagyon kedvesek az emberek, akárhol járunk (bolt, orvos, védőnő, bölcsi stb.) Van több nagy park is, amúgy meg hétvégén simán elmegyünk kirándulni a zöldbe. Szerintem élhetőbb mint egy peremkerület, mert a munkába napi szinten kell bejárni és vissza, és nem mindegy, hogy ez mennyi időt vesz el az ember életéből.
2012. dec. 18. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Újplaota. Nagyon szeretem, itt lakunk 30 éves. Hatalmas parkok, sulik, ovik bölcsik, jó közlekedés.
2012. dec. 18. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Èn mèg gyerek nèlkül laktam a 14 ker -ben. Imàdtam, minden a szànkban volt, nyüzsi volt. Most az agglomeràciòban lakunk, de mintha az isten háta mögött lennènk. Vissza akarok menni Pestre. Imàdom, pedig vidèkről költöztünk fèl majdnem 10 ève. Sokkal èlhetőbb az èlet, mint vidèken.
2012. dec. 18. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
122-es korlátozását(amit nagyon sajnálok) számítva,és azt nézve,hogy külváros szerintem még viszonylag jó is a közlekedés,előtte gazdagréten laktunk,na az bkv-val tényleg nem volt semmi...
2012. dec. 19. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
13. kerület, Duna Plaza környéke. Imádom, csak végszükség esetén költöznék! Zöldövezet, Duna-part, játszóterek, parkok, 3-as metró, buszok, üzletek, pláza, orvosi rendelő, gyerekkórház (neadjisten... sajnos már volt rá szükség), óvodák, iskolák, uszoda.... mind-mind gyalog is bejárható közelségben.
2012. dec. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!