Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekesek, mi a véleményet...

Kisgyerekesek, mi a véleményetek erről a gyerekeknek való mini-terepjáróról?

Figyelt kérdés

Valaki a rokonságban felvetette, hogy ilyen kellene a mindössze 19 hónapos gyerekének, mert milyen jó, épp olyan mint az apjáé.

[link]

Kíváncsi vagyok, ki hogy látja, lehet hogy én látom rosszul, de szerintem ez orbitális nagyképűség és egyszerűen undorító. Inkább a szülőről szól mint a gyerekről.

Szerintem egy normális szülő nem kezdi el ilyen kiskorban (később szintén nem) hogy a gyerekét ilyen kivagyiságokra tanítsa, márpedig szerintem az ilyen méregdrága (honlapon látjátok majd, majdnem 100 000 Forint körül van az átlagáruk) játék csak kis pöffeszkedő hólyagokat nevel...egy kisgyereknek tökéletesen megfelel a műanyag játékautó is.

Anyagilag még csak esetleg, talán, megengedhetnénk magunknak, de én ellenzem. Nem akarom.

Szerintem ilyen autóval ne menjen egy kisgyerek (vagy távirányítsa apjaanyja) a célnak megfelel egy kis színes, valóban a gyerekek kis világába illeszkedő autócska is, miért kellene egy beszélni tanuló, járni épphogy megtanult kicsiből rögtön BMW/Hummer őrültet faragni?

Ki mit gondol, szerintetek nem túlzás?

2015. nov. 6. 22:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tisztelt utolsó válaszoló,

megkérnélek, hogy a kérdésre válaszolj, amúgy pedig itt ne békétlenkedjél, a vitapartnered tudott elnézést kérni, fogadd el!!! És ne gúnyolódj itt!!!

2015. nov. 8. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:

A kislányom 3 évesen kapott egy BMW-t a szülinapjára. Férjem vette neki én hülyeségnek tartottam. Nagyon ritkán használja, mert én mondtam, hogy nem fogom a 20kg-os kocsit cipelni a pincéből, ráadásul van egy kisebb gyerekünk is. A kislányom szereti, de max. havi egyszer használja, ha az apja ráér vele kocsikázni. A férjem szokta a gázt-féket a távirányítóval kezelni, de kormányozni már a kicsi szokotz, nagyon ügyesen. A kisebbiket, 16 hónapos, is beleraktuk, egyszer élvezte, egyszer nem. Mindig beleülnek a barátok is, ők is mehetnek vele.

Alapvetően ettől függetlenül túlzásnak tartom, ezért is nem akartam, hogy a férjem megvegye. A kislányomat nem rontotta el, szerintem ők még nem így látják, hogy ez most egy drága dolog, mert nem is tudja, hogy mennyibe kerül és ha tudja sem érti. Max. azt látja, hogy neki van, másnak nincs. Viszont ő jószívű és szívesen átengedi bárkinek, aki szeretné kipróbálni.

2015. nov. 10. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, 19 hónaposan a férjemnek sem jutott eszébe ilyet venni.
2015. nov. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!