Megsértődnétek, ha valaki ezt mondaná a gyereketekről? Túl erős volt?
Van egy közelebbi rokonunk, és a kislánya 8 éves. De nagyon éretlen, és neveletlen is. Mindenhol kiabál, feltűnősködik, illetlenül viselkedik és nem az a kategória, amikor egy kisgyerek még jópofa, aranyos. Hanem az a fajta, akit az ember mihamarabb lerázna.
Viszont bármikor találkozunk, azzal jön, hogy vigyem el ide-oda, jöhessen el hozzánk, jöhessen velem kutyát sétáltatni, vagy bárhová. Eddig kitértem ezek alól, de most ugye itt a nyár, és túl sok kötelező elfoglaltságom tényleg nincsen. Ráadásul a féltestvérem 6 éves, őt téyleg elviszem ebédelni, sütizni, programozni, mert tud viselkedni, meg lehet vele jelenni bárhol, nem kell fognom a fejem, hogy "úristen, de ciki"... A rokon kisgyerek folyton kinőtt cuccokban van, leginkább melegítőben, vagy valami flitteres/tüll ruhacsodában, amit más gyerekre farsangkor adnak rá. Tegnap is találkoztunk, kezdődött megint a hiszti, hogy haza akar jönni velem és majd este vigyem vissza. Az anyja is elkezdte mondani, hogy na, menjek már el vele valamerre 1-2 órára. Erre betelt a pohár, és mondtam, hogy amíg a gyerek így viselkedik, meg ilyen ruhákban van, nem szívesen viszem sehová. Jött az értetlenkedés, hogy mert mi a baj vele, én pedig elmondtam, hogy iskolás már, de az óvodás húgommal egyszerűbb bárhová menni, mert tud viselkedni és nem is úgy néz ki, mint aki éppen most ébredt fel, normálisan fel van öltöztetve. Megsértődtek, hogy én mennyire kényes vagyok, és hogy a gyerekükkel nincsen semmi gond, egyszerűen csak életvidámabb, mint a bamba (!) testvérem, meg nekik nem az a fontos, milyen ruhák lógnak a szekrényben... Én sem azt mondom, hogy Gucci-ban kell járatni a gyereket, de ha már programozni akarnak, ne kinőtt nadrágban, meg csupa kosz cipőben tegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!