Miért nem akar nyaralni menni a feleségem 1 éves gyerekkel?
Hát pedig 1 évessel lehet, de sokan szeretnek kínlódni, hogy gyerekkel sehova nem lehet elmenni.
Ismerek én is ilyet..
Nektek itt milyen férjetek van amúgy, hogy a nyaralás csak egy kín szerintetek a gyerekkel?
Ha elmegyünk nyaralni a férjem nem maga kolbászol, hanek együtt sétálunk, kirándulunk, éttermezünk, fürdünk a gyerekkel..
Eszem megáll.
Minek egy család az, akiknél nem erről szól a nyaralás?
Döbbenet.
Látom az a jó válasz, ahol leírják a gyerekkel nyaralást mindenféle borzalomnak.
OK.
:D
Tehát voltál vele maximum egy órát, és akkor mehetett az anyjához... :D Tyűha! Te aztán tudod, milyen gyereket nevelni, mikor 0-24 a seggedben van és vonyít ezért-azért.
Legyél vele otthon te 1 hétig a háztartás mellett, és kész felüdülés lesz végre melóznod. ;)
Lepontozgathatsz, de a mi lányunk gyakorlatilag 1,5 éves koráig ordított, ha nem voltam vele/mellette, vagy nem látott.
Apa is jó volt, amíg nem mentem el a másik szobába, vagy kakálni egyet, mert akkor már sikítva jött a wc elé.
Szívás, matrica-gyerek volt, én speciel alig vártam, hogy végre elmehessek dolgozni :D, és kész megváltás volt, mikor végre nem a keserves sírást kellett hallgatnom egy pisi közben is.
Szóval nekünk a nyaralás abból állt volna hogy etetek, pelenkázok, megyek ide-oda, étteremben etetek, altatok, stb., mert hiába van ott a férjem, ha a gyerek engem akar mindenért.
Most 2 éves, és a kezdődő dacot leszámítva apa az etalon végre nyugtom van, kicsit fellélegezhetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!