Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem akar nyaralni menni...

Miért nem akar nyaralni menni a feleségem 1 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
A gyerek csak akkor rossz meg sírós ha keveset alszik. Lehetne vele menni.
2018. júl. 11. 22:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk telne évi több nyaralásra is.Ennek ellenére nézve milyen a gyerkőc idén nem megyünk.Miért? Napközben kétszer fél órát alszik, az apjával egyáltalán nem hajlandó aludni.Autóban speciel annyira utál, hogy végig üvölti az utat a nagyszülőkhöz jövet menet ami el is egy óra és vissza is, ha valaki 3-400km-t le tud úgy vezetni, hogy ezt hallgassa akkor az előtt le a kalappal de mi vért szoktunk izzadni és gyerekkínzásnak érezzük.Idegen helyen csak akkor alszik el amikor már annyira kimerült, hogy az ember a megváltásért könyörög.Ezt leszámítva..ha nem lenne oda-vissza út és nem úgy aludna ahogy akkor valószínűleg mennénk.De a saját gyerekemmel és magammal nem szúrok ki, hogy aztán elmondhassam na elmentem agybajt kapni a tengerpartra.Majd talán jövőre már könnyebb lesz vele és megyünk akkor.A szülővé válás néha lemondással jár. Nekünk most a nyaralásról kell lemondani épp annyira a gyerek mint a saját kényelmünk miatt.
2018. júl. 12. 09:24
 22/34 anonim ***** válasza:
46%

Hát pedig 1 évessel lehet, de sokan szeretnek kínlódni, hogy gyerekkel sehova nem lehet elmenni.

Ismerek én is ilyet..

2018. júl. 12. 11:34
 23/34 anonim ***** válasza:
61%

Nektek itt milyen férjetek van amúgy, hogy a nyaralás csak egy kín szerintetek a gyerekkel?

Ha elmegyünk nyaralni a férjem nem maga kolbászol, hanek együtt sétálunk, kirándulunk, éttermezünk, fürdünk a gyerekkel..

Eszem megáll.

Minek egy család az, akiknél nem erről szól a nyaralás?

Döbbenet.

2018. júl. 12. 11:37
 24/34 anonim ***** válasza:
37%

Látom az a jó válasz, ahol leírják a gyerekkel nyaralást mindenféle borzalomnak.

OK.

:D

2018. júl. 12. 13:15
 25/34 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem azert mert meg nincs kesz a bikini alakja.
2018. júl. 12. 14:46
 26/34 anonim ***** válasza:
77%

Tehát voltál vele maximum egy órát, és akkor mehetett az anyjához... :D Tyűha! Te aztán tudod, milyen gyereket nevelni, mikor 0-24 a seggedben van és vonyít ezért-azért.

Legyél vele otthon te 1 hétig a háztartás mellett, és kész felüdülés lesz végre melóznod. ;)

2018. júl. 12. 18:13
 27/34 anonim ***** válasza:
76%

Lepontozgathatsz, de a mi lányunk gyakorlatilag 1,5 éves koráig ordított, ha nem voltam vele/mellette, vagy nem látott.

Apa is jó volt, amíg nem mentem el a másik szobába, vagy kakálni egyet, mert akkor már sikítva jött a wc elé.

Szívás, matrica-gyerek volt, én speciel alig vártam, hogy végre elmehessek dolgozni :D, és kész megváltás volt, mikor végre nem a keserves sírást kellett hallgatnom egy pisi közben is.

Szóval nekünk a nyaralás abból állt volna hogy etetek, pelenkázok, megyek ide-oda, étteremben etetek, altatok, stb., mert hiába van ott a férjem, ha a gyerek engem akar mindenért.

Most 2 éves, és a kezdődő dacot leszámítva apa az etalon végre nyugtom van, kicsit fellélegezhetek. :)

2018. júl. 12. 18:22
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy mondja el őszintén az érveit, aztán őszintén gondokodj el, hogy van e benne igazság. Lehet hogy a feleséged készülékében van a hiba. De az is lehet, hogy csak ismeri a gyereket (esetleg téged) és tudja hogy nem lenne pihenés. Az is lehet, hogy az ő nézetei szerint nem fér bele egy nyaralás az anyagi keretbe. Nektek kell tudnotok. Csak nyaralni nincs kedve vagy kimzdulni se? Csináltok amúgy programokat? Milyen nyaralásra gondoltál? Neki kéne ott is főzni ugyanúgy, mint otthon? Esetleg téged is kiszolgálni? Ne sértődj meg ezen a feltételezésen, itt mindenki csak találgat, hisz nem ismerünk titeket. Ha válaszolnál néhány kérdésre, talán könnyebb lenne. Az is könnyen lehet, ahogy írták is, hogy a teste miatt aggódik.
2018. júl. 13. 07:43
 29/34 anonim ***** válasza:
66%
14 hós a kislányunk. Elmentünk párommal egy hétvégére , szombaton lejött a strandra a lányunk is. Imádom, de az nem volt pihenés mikor lent volt. Figyelni rá, játszani vele, ülni a fűben mert nem akart fürdeni. Még férjem is mondta, hogy az, hogy lent volt, jobban megizzasztotta, mint 2x12 óra munka..
2018. júl. 13. 09:50
 30/34 anonim ***** válasza:
56%
Pedig nagyon szeretjük, szerelemgyerek de az odébb van, hogy vele is lehessen menni..de jövőre tervezzük a Balcsit..hátha. :)
2018. júl. 13. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!