Terhes feleségem és nem akar enni mit csináljak vele? Normalis vagy nem? 18 hetes.
Figyelt kérdés
24/f,n2018. febr. 16. 21:48
1/12 anonim válasza:
Nincs étvágya
Ne erőltesd az rosszabb lesz
2/12 anonim válasza:
Előfordul az ilyen nem kell aggódni én az első három hónapban egyáltalán nem bírtam enni vagy csak nagyon nehezen utána felzabáltam mindent és híztam is vagy 15 kgor
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy hányingere van. Van, akinek akár a szülésig tart.
Ne aggódj, a baba elveszi, amire szüksége van. Szedje a vitaminokat, és arra figyelj, hogy ha eszik, akkor az tápanyagban gazdag legyen, ne csak üres kalória.
4/12 A kérdező kommentje:
Ma hányt 2x
2018. febr. 16. 22:05
5/12 anonim válasza:
Nyugi én az első terhességemnél lavórral keltem és feküdtem, egész végig rosszul voltam. Figyelj a vitaminokra, a tápanyagban gazdag ételekre és hogy sok vizet igyon a kiszáradás miatt.
6/12 A kérdező kommentje:
Most is rosszul volt már alszik
Nagyon féltem őket
2018. febr. 16. 22:25
7/12 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz vannak nők, akik tényleg, hogy sokat hánynak, bármit megesznek vagy isznak kijön belőlük. Igyon, amennyi jól esik neki a lényeg a folyadék és a vitamin pótlás. Az nem gond, ha nem bír enni, majd jobb lesz. De esetleg csipegethet valamit, viszont erőltetni semmiképp nem szabad.
8/12 anonim válasza:
Szia!
A terhesség első felét mínusz 3 kilóval zártam. Folyton rosszul voltam, egy-két falatot bírtam egész nap enni.
Egész terhesség alatt 4 kiló jött fel rám, mégis egy 3 kilós kislányom született.
Kitartás a feleségednek, és ne aggódj.
Nekem pár korty hideg kóla segített egy picit.
9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Hány hetes terhes?
10/12 A kérdező kommentje:
18 hetes terhes
2018. febr. 18. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!