Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem akar nyaralni menni...

Miért nem akar nyaralni menni a feleségem 1 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
A gyerek csak akkor rossz meg sírós ha keveset alszik. Lehetne vele menni.
2018. júl. 11. 22:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%
Hát előttem már mindent leírtak, miért is nem a legjobb babával menni nyaralni.Igazuk is van, bár nem értek egyet 100%-ig.A fiam 1 éves volt, mikor először mentünk nyaralni.Ráadásul egy Szicíliai körútra, autóval.Szuper nyaralás volt.Szerintem hozzáállás kérdése.Én tök boldog voltam, hogy úgy lehetek a fiammal, hogy nem kell közben a háztartást is vinnem.Természetesen a gyerek a férjemé is, szóval ő ugyanannyit volt vele mint én.Ha nem így lenne, mehetne egyedül nyaralni...Azota a fiam mar 5 eves es van egy lanyunk is, aki 2,5.Eddig minden évben nyaraltunk.Tavaly sátorozni voltunk a 2 gyerekkel.Mindenki nagyon élvezte.Ezt mindenképp beszéljétek meg a feleségeddel, nyilván ha eleve úgy indul neki, hogy egy nyüg az egész, akkor jobb nem menni.Minden jót!
2018. júl. 11. 23:55
 12/34 anonim ***** válasza:
87%
Én ezt nem értem, akkor itt soha senki nem jár kisgyerekkel nyaralni? Nekem már 3 lves a kislányom, de csak újszülött korában nem mentünk (nyilván), 1 évesen már vittük. Semmi baja nem volt a gyereknek, és nekem se, élveztük a nyaralást. Mondjuk az igaz, hogy az én férjemnek evidens, hogy ugyanúgy foglalkozik a gyerekkel, nem csinál úgy, mintha neki semmi köze nem lenne hozzá, és teljesen az én dolgom lenne az ellátása... lehet nyugodtan lepontozni.
2018. júl. 12. 06:53
 13/34 anonim ***** válasza:
73%

Az én 16 hónapos kislányom anya függő 😀 így nem szeretnék nyaralni menni, mert az nekem nem lenne nyaralás.

Aztán idegen helyen nehezen alszik el, idő kell mire megszokja, addig nem eszik rendesen.... ez viszont tapasztalat, mert a nagyfiú versenyére mentünk vidékre ottalvással.

Szóval nem minden egy éves bírja, szereti ezt a cécót. Ellenpélda a fiam, akivel mindenféle mehettem csak az volt a lényeg, hogy velem lehessen 😀

A kérdésre válaszolva: szerintem a feleséged nem akar "kockáztatni" .megértem.

2018. júl. 12. 07:17
 14/34 anonim ***** válasza:
52%

Én el nem tudom képzelni, hogy itthon rohadjak egész nyáron csak mert kicsi a gyerek..2 gyerekem van, a kisebb 11 hónapos, megyünk kétszer is nyaralni.

Nem könnyű, de eszembe nem jut azt mondani hogy "ha én nem barnulhatok fél napot a parton nem megyek" (ahogy ezt valaki írta....félnapos barnulgatás, ezt jelentené a nyaralás?! Akkor a gyerek 16 éves koráig te nem jársz?)

Ne értsen félre senki, IMÁDTAM napozni, olvasni, semmit tenni, de baromi önzőség azért otthon rohasztani az egész családot mert én már ANYA vagyok és jajdefárasztóisaz.

Meg kell beszélni apukával ki mikor pihizik, olvas egyet, addig a másik homokozik vagy pancsol a babával. Egy gyerek mellett ez pokoli egyszerű!

2018. júl. 12. 07:19
 15/34 anonim ***** válasza:
47%
Tehát aki úgy érzi nem élvezné a nyaralást, ott senki sem mehet? A Férj se pihenjen, nyaraljon? Ez lenne a hosszú házasság titka? Örülni kéne, hogy a családjával akar menni, nem a haverjaival.
2018. júl. 12. 07:53
 16/34 anonim ***** válasza:
37%
Mi 2 gyerekkel járunk, 2 és 4 évesek. És imádok velük nyaralni. Hogy nem napozhtok órákat? 1. nem is szerettem soha, 2. amíg az 1 éves alszik nappal, egyik nap te, másik nap a feleséged csinál kötetlen prg-ot, addig a másik vigyázza a kicsi álmát a hotel szobában/apartmanban. Nem értem mi ebben a nagy durranás..
2018. júl. 12. 08:13
 17/34 anonim ***** válasza:
50%

14 hossal voltunk tavaly.egyaltalan nem volt gaz.

300km autozas,direkt hajnalban indultunk igy a gyerek konkretan vegig aludta.nappal aludt 2x,strandon is frankon aludt,nem zavarta a nyuzsi.egyik alvasanal pihentunk mi is,a masiknak en ido volt.elmentem uszni,massziroztatni ilyenek.

Sokat setaltunk a strandon(h.szoboszlon voltunk),egyutt furodtunk a gyerekkel.jokat ettunk egyutt.gyerek a babakocsiban ult,nem az olemben,felvaltva etettuk.

Este a szallasunk udvaran beszelgettunk a tobbi vendeggel miutan a gyerkocot leraktuk.bebior ott volt a szobajaban,ha felkelt volna fel perc alatt ott vagyunk.itthon is kulon szobaban alszik,nem orizzuk az almat egesz ejjel.fildszinti szobank volt,ralattunk az ablakra is,es neha beneztunk,hogy minden rendben van e.

Jo volt,jovo h9napban megyunk ujra ugyan oda.mar nagyon varom en is,pedig iden 3 gyerekkel megyunk(elozo kapcsolatombol van 2 nagyfiam)

2018. júl. 12. 08:19
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem részletezted milyen nyaralás lenne, de ő ismeri a gyereket jobban, nyilván tudja milyen lenne vele idegen környezetben. Mi most voltunk először a 4 és 2 évesünkkel, és érdemes, mert nekik már élmény, de a gyerekes nyaralás kb. arról szól, hogy a gyereket szórakoztatod, ellátod, csak olyan helyre tudsz menni, ahol neki is van játszólehetőség. Nagyit is vittünk, mégis mikor hazaértünk ruhástól auldtam el a gyerek mellett, mikor altattam, annyira elfáradtam. Az én gyerekeim rosszul aludtak az idegen hely miatt.
2018. júl. 12. 08:56
 19/34 anonim ***** válasza:
56%

Azért az kiakasztó, hogy mennyien inkompetens apának állítjátok be a kérdezőt. Hány percet volt a gyerekkel kettesben meg takarított-e már úgy, hogy a gyerekre vigyázott? Ez tényleg annyira elképzelhetetlen a ti környezetekben? ...

Mi 7 hónapos korában vittük először a kislányom nyaralni, semmi baj nem volt vele. Most másfél, vasárnap jöttünk haza egy hosszú hétvégézésből. Nekem pihenés a gyerekemmel lenni, nem kell, hogy apa elvigye, örülök, ha mellettem van.

Szerintem a feleséged simán csak befordult a babázás alatt és nehéznek érzi, hogy kimozduljon. Vedd rá, jó lesz neki is.

2018. júl. 12. 08:57
 20/34 anonim ***** válasza:
36%

Màsfél évesen mentünk vele először tengerhez nyaralni.Tök jó volt! Mindannyian nagyon élveztük.Tényleg hozzààllàs kérdése.Akinek mindig félig üres a pohàr az nem fogja élvezni,de az az egész életét panaszkodàssal tölti amúgy is.

Sz.r lehet úgy élni...

2018. júl. 12. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!