Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van lustának, munkakerül...

Miért van lustának, munkakerülőnek stb. bélyegezve, aki kis korkülönbséggel szül 2-3 gyereket?

Figyelt kérdés

A kérdést az alábbi kérdés ihlette, ahol az anyukák arról győzködik a kérdezőt, h idővel irigyelni fogja a férjét, h ő eljárhat dolgozni, otthon pihenhet, míg egy kisbabás anyukának állandóan ügyeletben kell lenni.

Máskor meg azt olvasom, h mennyire lusta dög az olyan nő, aki ÉVEKIG képes otthon maradni babázni és nem dolgozni. Most akkor hogy is van ez?

2018. jún. 28. 08:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
25%

24

Snis gyerekek NEM azért vannak, mert nem ül otthon az anya 20 éves korukig, hanem mert FEJLŐDIK A TUDOMÁNY és lehet diagnosztizálni ...

A világon sehol nem rosszabbak az egészségügyi, mentális és lelki adatok, mint itt, pedig másutt nincs 3 év gyes/gyed a munkanélküliség elbújtatására.

Igen, gyereket nevelni IS fárasztó, meg dolgozni IS az, akkor is, ha van, aki csak macázni jár be a munkahelyére.

A legnagyobb baj az, hogy mindenki úgy nyilatkozik, hogy egyedülálló anya vagy mintha az lenne. És hol vannak az apák? Ez a baj, nem más.

2018. jún. 29. 13:51
 32/34 A kérdező kommentje:

Utolsó, nincs igazad. Abban egyetértek, hogy régebben is volt sni-s, figyelemzavaros, hiperaktív stb, csak akkor még nem volt tudományos neve, kódja stb. A különbség abban rejlik, h tudományosan igazolt tény, hogy ezeknek a gyerekeknek a legnagyobb ellenségük a számítógép, az okostelefon, a tablet. Mégis a legtöbb szülő nyomja ezeket a gyerek kezébe, holott árt vele.

Míg régen nem volt ennyiféle kütyű, így (habár nem diagnosztizáltáták vagy nevezték nevén a "betegséget"), a figyelemzavaros gyerekn annak ellenére, h nem hodták terápiára, mégis kezelhetőbb volt mint a maiak.Rámondták, h kicsit elevenebb, vagy nem annyira éles az esze, de fele annyi gond nem volt velük mint a mostani gyerekkel. Ugye érted a különbséget?

2018. jún. 30. 14:45
 33/34 anonim ***** válasza:
63%

26-os.

Akkkor vagy extrán könnyű gyerekeid vannak, vagy extrán sz@r melód. :)

2018. jún. 30. 17:12
 34/34 anonim ***** válasza:
48%

Igazából én pont le$zarom, ki mit gondol.

3 és fél éves volt a nagy, mikor pályakezdőként elkezdtem dolgozni. (Apjával előtte mentünk szét.)

Kis megszakításokkal, de dolgoztam úgy 2 és fél éve, mikor megismertem a párom, rá 3 hónapra pozitív teszt... 6 hónapos terhesen mentem el tp-re.

A 2 gyerek között majdnem 7 év van. A kicsi 3-4 éves korára terveztük volna a harmadikat. De nem minden alakulhat terv szerint, 16 hónapos volt, mikor lett egy pozitív tesztem. Ez van :) Augusztusban tölti a 2-t, előtte 2 héttel vagyok kiírva szülni.

És igyekszünk úgy alakítani a dolgokat, hogy ne kelljen visszamenni dolgozni sehova, max a saját vállalkozásban itthonról.

2018. jún. 30. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!