3.5 éves kisfiúnak tengerpartra mit vegyek? Szörfruhát vagy elég egy úszónadrág? Teljesen szobatiszta már. Naptejből melyik a jó? Idáig nivea naptejet használtunk.
Figyelt kérdés
2018. jún. 1. 10:37
1/10 anonim válasza:
Szörfözik, vagy minek kéne szörfruha? Én tengerparton a gyerekeket rendes fürdőruhában látom, még a totyogósokat is.
2/10 anonim válasza:
Mit értesz szörfruha alatt? Mert nem csak overálfazon létezik belőle. Egyedül az nem praktikus szobatiszta gyereknél.
Van viszont külön felső-alsós uv szűrős ruházat. Mi ilyet szoktunk vinni. Nekünk felnőtteknek is van uv-s felsőnk.
3/10 A kérdező kommentje:
Keresztanyukája javasolta mert ő csak abban viszi ki őket a napra ha strandolnak.
2018. jún. 1. 10:54
5/10 anonim válasza:
4, miért szegény? Mert megóvják a leégéstől és a későbbi bőrráktól?
Egy kisgyereknek sokkal kényelmesebb egy uv-s felső, mint félóránként bevakolni vastagon naptejjel. Így meg sokkal kisebb felületet kell újrakenni.
A mozgásban, fürdőzésben pedig egyáltalán nem zavaró, nagyon jó anyaguk van.
Tavaly a görög parton MINDEN kisgyereken volt, és sok felnőttön is.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a szörfruha-e a helyes neve, de mi egy hosszúujjú uv szűrős fürdőruha felsőt vettünk és hozzáillő sortot. Szerintem tengerpartra mindenképpen ilyen kell, főleg ha sokat vagytok napon, alverde baby naptejet használunk, amit lehetetlen normálisan elkenni, de jól véd.
7/10 anonim válasza:
a nivea naptejek nagyon jók. szerintem nem baj ha nagyon sűrű, pici gyereknek nem baj ha fehérre van vakolva, az is védelem. amúgy te tudod, mennyire érzékeny a bőre. nálunk pl. húgom még ma se tud barnulni, csak leégni (23 éves idén), gyerekkorában ez fokozottan igaz volt. én meg minden gond nélkül barnulok (le tudok égni, de az se hámlik le általában, hanem átmegy barnába egy idő után). húgomat mindig nagyon kellett védeni a naptól, engem nem annyira. tehát te tudod, hogy milyen a gyereked bőre, mit örökölhetett tőletek stb. ennek függvényében kell gondolkodnod
8/10 lovasoktató válasza:
Vízálló sebtapasz.:) A sósvíz nagyon tud csípni :)
9/10 anonim válasza:
Megorultem volna ha gyerekkent szorfruhaban kellett volna furodnom, akkor inkabb nem is mentem volna tengerhez. :D Leegtem mint a rak megsem lett semmi bajom. Pedig hofeher borom van.
10/10 anonim válasza:
Teljesen jók ezek az úszó overálok. Koslanyomat is ilyenben vittük a tengerpartra, mint 20 percenként kenegetni. Nagyobbacska kisfiúnak viszont eleg lehet már ilyen anyagból póló, kinnyebb is levenni. Decathlonban jók vannak, gyorsan szárad. A váll, hát eg le legkönnyebben célszerű ilyen ruhával védeni a kritikus órákban. Délután már levettük róla általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!