Kisgyerekekkel (5 és 7 éves) hová érdemes menni nyaralni tengerpartra? Kréta, zakyntos, Bulgária? Vagy egyéb?
Nekem a 3 évesem és a 1,5 évesem is értékelte a tengerpartot. Pancsoltak, kavicsoztak, homokoztak.
Mi mondjuk Horvátba szoktunk járni, Selce barátságos, jó a part is, lassan mélyül és kis kavicsos. Omis is jó, ott homokos a part, de picit hidegebb a vize a strandnak,mert nem messze tőle van egy folyó.
Meg Olasz-t is szeretem, Jesolo, Bibione.
Őszintén szólva Görögbe én most nem mennék.
Persze, hogy értékelnék, nem olyan kicsik már!
Mi azért is szeretjük a homokos tengerpartot, mert a gyerekeink (9 és 6) órákig elvannak a homokozással, addig mi is tudunk egy kicsit pihizni :)
Én is félek egy kicsit egyébként a mostani állapotok miatt, mi is Görögo-ba mentünk volna, de inkább csak Horváto-ba megyünk.
Amúgy a gyerekek bármit élveznek, főleg, ha egyébként nincsenek agyoningerelve.
Hát, ha megindul a csürhe, akkor elég sok problémát tud okozni az adott országban...
Pl. lezárják a határt, a repteret, ellepnek mindent, kijárási tilalom stb.
Persze, most a legrosszabbról beszélek, de ha van más lehetőség is az adott országon kívül, akkor miért kellene kockáztatni?
Én sosem voltam még Görögo-ban, idén szerettem volna végre eljutni, de nem merek kockáztatni. Jó lesz Horváto/Olaszo. is.
Kréta jó választás,tavaly ott voltunk az 5 éves fiammal,az egyik legdélebbi sziget,nem hiszem,hogy probléma lenne.
Gyönyörű a sziget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!