Horvát aprókavicsos és homokos tengerpartra mit vigyek a strandra leteríteni gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Gyékény elég? Pokrócon átütnek a kavicsok. Polifoam meg sok helyet foglal el.2014. jún. 23. 14:19
1/6 anonim válasza:
Nekünk van egy úgymond napozószivacsunk, nem is tudom, mi a neve. Tehát akkora, mint egy polifoam vagy gyékény, és olyan, mint egy párna, puha szivacs van benne és egy huzat van rajta. Picire össze lehet hajtani, puhább sokkal, mint a polifoam, kényelmes, nem ütnek át a kavicsok.
2/6 anonim válasza:
azt akartam írni mint az első az nagyon klassz bár én még itthon nem láttam olyat de Horvátországban minden sarkon kapsz!Még füle is van így tudod vinni kézbe!
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, találtam ilyet az Interspárban. Köszönöm.
2014. jún. 23. 22:09
4/6 anonim válasza:
2 vok
szupi!
megkérdezhetem melyik részre mentek mekkora a gyerkőc mennyi időre mentek!
Az én férjem leszavazta Horvátot(4 és 1,5 évesek a gyerekek)
5/6 anonim válasza:
A Dechatlonba is lehet kapni olyan polifoamot, amit a válladra tudsz tenni.
4-es, mi Krk szigetre megyünk, Malinskára 20 hónapossal. Úgy olvastam, hogy a strandja elég gyerekbarát.
6/6 A kérdező kommentje:
A polifoam nagy helyet foglal, sokkal praktikusabb a gyékény. Így is kell vinni egy csomó dolgot 2 gyerek mellett.:) A Spárba tök nagyot vettem 1500 Ft-ért, duplásat. Mi Ninbe megyünk, ahol homokos a tengerpart. 5 éves lesz a nagy fiam augban, és egy 20 hónapossal megyünk. Azt a részt ismerjük, már voltunk kb. 3-szor Zadar környékén, Viren. A tenger vize még mindig a legtisztább víz. Ti miért fújtátok le a menetelt?
2014. jún. 25. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!