Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tengerpartra milyen naptejet...

Tengerpartra milyen naptejet vigyek majd a 6 évesemnek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
50-es faktorút. És azzal se legyen napon, mert árnyékban is éri a sugárzás. 20 perccel kiérkezés előtt már be kell kenni, mert nem hat azonnal, és kétóránként újra kell kenni.
2015. máj. 3. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
A lehető legerősebbet, és a sapka is kötelező! Tavaly májusban voltunk Rómában, egy napot töltöttünk a tengerparton (előszezon, még nem olyan erős a nap!), de 10-től ötig ott voltunk, naptej, állandó sapkaviselés,és a kritikus időben a napernyő alatt volt a kicsi.Bár nem égett le (4 és fél éves volt), de még így is kicsit megszúrhatta a nap, este 38 fokig melegedett a homloka. Meg is ijedtünk kicsit de reggelre szépen lement.
2015. máj. 7. 11:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Melyik a legjobb naptej ?
2015. máj. 10. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:

valami hidratálót mert a sós levegő szárítja is a bőrét

valszeg az árától függ a minőség

2015. máj. 15. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez attol is fugg, hogy milyen boru a kisfiad. HA nem a hofeher, leegos fajta, es foleg mar volt napon mielott mennetek, akkor szerintem eleg a 30-as. Dm-esrol sok jot irnak. Mi Mullerest hasznaltunk tavaly. 50-est elso evben, 30-ast fogunk majd most.
2015. máj. 15. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolut nem igaz, hogy ha dragabb, akkor jobb is! Amiket irtam elerheto aron vannak, es garantaltan nyujt annyit, mint a nala 3x dragabbak!

Amugy szerintem ird be a gugliba, hogy naptej tesztek vagy naptej osszehasonlito ;) Meglepo dolgot fogsz latni.

(elozo voltam)

2015. máj. 15. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:

az én fiam extra fehér bőrű,egyszerűen nem tud barnulni,csak égni.képes délután öt órakor is leégni.és sokáig drága 5 ezer ft-os naptejet vettem neki,50+-ost

aztán egyszer kipróbáltam a lidl-ben kapható cien 50-es naptejet,mert olvastam naptej összehasonlítást,és ez a naptej az elsők között végzett.nagyon meg vagyok vele elégedve,tavaly ezt használtuk,nem is égett le soha,idén is használjuk már.arra figyelj,hogy gyakran kend be,főleg,ha kijön a vízből.amúgy illata nincs,hamar felszívódik,és nincs az a zsíros érzés utána.én ajánlom

előtte a garniert vettem neki

2015. máj. 16. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. máj. 16. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!