Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kinlodik itthon a...

Miért kinlodik itthon a gyermekem amitol meg én kinlodok? Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Állandoan ha itthon vagyunk soha nem hagy békén, nem tudok egy reggeli kávét sem csendben nyugton meginni ha már felkelt, eljátszik ugyan önalloan de azalatt mindig latni az arcán a szenvedést pl grimaszol mint akinek fáj a feje, vagy a nyálával játszik, stb sugárzik a gyerekből hogy szenved kinlodik kb az az érzés amikor buszt vár az ember, vagy sorban áll es feltartja a sort egy öreg stb

Persze ha megyunk játszotérre, akárhova, minden happy.

Már gyomoridegem van attol hogy a gyerek szenved itthon. Vagy nyaggat, vagy kinlodva autozik mint aki be van zarva egy börtönbe es molyol valamivel hogy ne őrüljön bele.

Nem azert megyunk jatszoterre mert hű de jo hanem igazabol az itthoni kinbol kimeneküles gyanánt, de én meg legszivesebben itthon lennék, plane hetvegen de kapom a gyomorideget ha ránézek.

Hogyan érjem el azt hogy jokat jatszon itthon, találja fel magát, haggyon békén, ne nyafogjon szenvedjen, ne grimasszal, kinnal játszon itthon?

2018. máj. 12. 08:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
78%
De te nem a gyerek MELLETT akarsz valami mást csinálni, jane, a gyerek HELYETT. Nem hülye, megérti, ha azt mondod, hogy anya most egy kicsit telefonozik/tévézik/akármi, utána pedig játszunk az autókkal, addig légyszíves Pistike válogasd ki színek szerint őket és nézd meg, hogy mindegyik jól működik e. Amikor a nagymutató ide ér, jövök én is. Ennyi.
2018. máj. 12. 09:45
 22/72 anonim ***** válasza:
80%
Figyu kérdező, az az igazság, hogy itt leírták páran már,hogy mi mindent tesznek meg a gyerekei kedvéért. Mintegy anyasorsot, együttérzést és ötleteket kaptál. De az az igazság, hogy neked rohadtul eleged van a gyerekedből. Egy nyűgnek érzed,mert nem tudpd ugyanolyan zavartalanul élni az életedet, mint gyerek előtt. Egyébként pontosan, ahogy írtad. Az anyáknak nem jár a pihenés. Az anyák pihenhetnek, ha tudnak,ha van segítség,vagy ha már legalább kiskamasz kprban van a gyerek. De nem jár,egyáltalán. Ha nem tetszik, hogy nem tudod végiggörgetni az idővonaladat fészbukon, akkor add örökbe. Akik gyereket akarnak értékelik annyira, hogy akkor is foglalkoz ak vele, amikor fáradtak vagy nincs kedvük.
2018. máj. 12. 09:48
 23/72 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező .. az utolsó két válaszod után leesett .. hiába vannak itt támogatók ,hogy jár a pihenés ... az egész írásodból átjön ,hogy amúgy sem foglalkozol eleget a kicsivel ... valóban jár a pihenés .. de azért nagyon kíváncsi lennék egy hetetekre ,hogy miben fáradsz el .. mert abból ahogyan írsz valóban csak lusta vagy ... rengeteg gyerek van a családomban ... kezdve ott ,hogy van két öcsém .. a kisebb a mai napig van ,hogy nálam van (most 8 éves) .. mikor kicsi volt ahhoz ,hogy édesanyám dolgozzon én voltam a kicsivel ,vezettem a háztartást stb .. de ha azt mondta a gyerek ,gyere játszunk valamit akkor megbeszéltük ,hogy mit kell még megcsinálnom és utána játszunk.. és láss csodát még be is segitett ,hogy hamarabb kész legyen . Kávézni gond nélkül tudtam .. max jött velem és ő itta a kakaóját .. pihenés úgy történt ,hogy délután ledőltünk mesét nézni .. Miután minden rendeződött néha néha vigyáztam én rá ha édesanyámnak dolga volt .. de úgy ,hogy 2 napig nappal ,2 napig este 12 órába dolgoztam és éjszakából mentem vigyázni rá .. mégis tudtam vele játszani meg foglalkozni vele ...
2018. máj. 12. 09:52
 24/72 anonim ***** válasza:
56%
Uram isten! Kérdező, te hány éves vagy? Mennyi az IQ-d? Mi a végzettséged? Megdöbbentő, hogy egy 4 éves gyerek anyukájaként hogy gondolkozol!!
2018. máj. 12. 09:54
 25/72 A kérdező kommentje:

Vagy a gyerekkel vagyok, vagy dolgozom. Es igenis a gyerek mellett szeretnek kikapcsolni/élni is, ha már máskepp nem lehet.

Ezt az oda vissza kinlodast kéne megoldani.

2018. máj. 12. 09:56
 26/72 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó: az a durva, hogy úgy panaszkodik mint egy 4 éves,akitől elvetették az unaloműző okostelefonját....
2018. máj. 12. 09:57
 27/72 A kérdező kommentje:

4 éve 24 orázok a gyerek körül, ma csak annyiban válrozott hogy 8 ora munka is van.

Nem vagyok kiegyensulyozott boldog sem, es most is csak a gyerek érdekel hogy ő ne kinlodjon itthon. Erre en vagyok lelustázva.

2018. máj. 12. 10:00
 28/72 anonim ***** válasza:
15%
Engem nem borítottál ki kérdező, inkább az ostoba válaszadók. Csináld úgy ahogy akarod, én pl. tök abnormálisnak tartom ha valaki napi 6 órát van a játszótéren. Más dolga nincs basszus? Felnő a fiad úgy is ha semmit nem foglalkozol vele (kérdés milyen lesz majd a kapcsolatotok) meg ha napi 14 órát futkosol vele a játszón, akkor is. Inkább azt nem értem miért zavar ha unatkozik. Engem nem érdekelne. Más dolgom is van, mint non-stop játszani, futkosni. És ha lenne 3 tesokája, na mindjárt nem lehetne egész nap a popikáját nyalni.
2018. máj. 12. 10:03
 29/72 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem én értem a problémád, csak sokaknak könnyebb támadni.

Jár a pihenés neked is természetesen.

Nekem az jutott eszembe, hogy ilyenkor átvehetnéd nagyszülőkhöz, ők mivel ritkábban vannak vele sokkal nagyobb lelkesedéssel tudnak játszani a kicsikkel.

Vagy apuka nem tudom ilyenkor hol van de beoszthatnátok hogy egyszer ő játszik vele, egyszer meg te.

Vagy még arra gondoltam hogy kitalálhatnál neki önállóan megoldható feladatot, ami az érdeklődési körébe esik. Sajnos nem ismerem a gyereked úgyhogy konkrétabbat nem tudok írni.

2018. máj. 12. 10:03
 30/72 anonim ***** válasza:
58%

Hát könyörgöm osszátok be az időt

Mu ka után hazafelé játszóterezzetek, itt a jó idő. Hazafelé fagyi,beszélgezés mi volt aznap,mi legyen a vacsora. Stb. Hétvégén reggel közösen reggeli, te kávézol ő addig mesét néz, összekészültök és mentek játszótérre, boltba...ilyesmi. Ha nincs ebéd, ebéd előtt főzől még, nem kell mindig pörkölt,valami gyorsat összedobsz. Aztán alvás, megint esztek kicsit hagyod, hogy lekössr magát vgy feladatot afsz neki. Ha végeztél a punnyadással,megint játszotok bújócskát, jó időben kimentek fogócskázni. Kirándulni, rokonokhoz. Ha az élményből több van neki,mint az otthoni tespedésből, akkpr már neki is örömteli lesz anyával lenni.

2018. máj. 12. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!