Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kinlodik itthon a...

Miért kinlodik itthon a gyermekem amitol meg én kinlodok? Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Állandoan ha itthon vagyunk soha nem hagy békén, nem tudok egy reggeli kávét sem csendben nyugton meginni ha már felkelt, eljátszik ugyan önalloan de azalatt mindig latni az arcán a szenvedést pl grimaszol mint akinek fáj a feje, vagy a nyálával játszik, stb sugárzik a gyerekből hogy szenved kinlodik kb az az érzés amikor buszt vár az ember, vagy sorban áll es feltartja a sort egy öreg stb

Persze ha megyunk játszotérre, akárhova, minden happy.

Már gyomoridegem van attol hogy a gyerek szenved itthon. Vagy nyaggat, vagy kinlodva autozik mint aki be van zarva egy börtönbe es molyol valamivel hogy ne őrüljön bele.

Nem azert megyunk jatszoterre mert hű de jo hanem igazabol az itthoni kinbol kimeneküles gyanánt, de én meg legszivesebben itthon lennék, plane hetvegen de kapom a gyomorideget ha ránézek.

Hogyan érjem el azt hogy jokat jatszon itthon, találja fel magát, haggyon békén, ne nyafogjon szenvedjen, ne grimasszal, kinnal játszon itthon?

2018. máj. 12. 08:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, de ez ilyen, nem egy felhuzos jatek amit ha megunsz, betamasztasz a fal melle azt' elvan. Teljesen egyertelmu hogy a gyerek tarsakra vagyik es nem targyakra, hiaba veszel neki tonnanyi gyurmat ha o bujocskazni akar meg szaladgalni meg kint lenni, es nem a 4 fal kozott ulni. Ha te nem birod, az apjat is be lehetne vonni esetleg, nem?

Csak en erzem ugy, hogy jogositvanyhoz kene kotni a gyerekvallalast is?

2018. máj. 12. 09:21
 12/72 anonim ***** válasza:
82%

De jár pihenés!

Tudod Hányszor nincs kedvem elmenni a játszótérre?de Elmegyek mert neki szüksége van a mozgásra a társaságra a levegőre... Az anyaság egy kis lemondással jár.majd pihensz ha Ő is alszik délután

2018. máj. 12. 09:21
 13/72 anonim ***** válasza:
38%

De, neked is jár a pihenés, sőt neked jár igazán.

Bírom ezt a sok névtelen megmondóembert akik idevakkantják, hogy minek neked gyerek..

Nem kell egész nap szórakoztatnod őt. Igen foglalkozz vele, de nem kell haptákban állni miatta és lesni minden kívánságát. Ha szenved akkor szenved, mit tudsz vele csinálni? Egyébként nem hiszem, hogy azért ilyen mert panelban lakik, nem 17 éves hanem 4, neki tök mindegy hol lakik, az a lényeg, h legyen játék meg kaja meg anyja-apja aztán kész. Más gyerek is lakik lakásban 3 szintes családi ház helyett, nem ettől függ, hogy játszik-e a kisautóval vagy nem. Jó hogy nem azt írják ide neked hogy vegyél egy palotát, hogy a gyerek örömmel tologassa a fakacsát a szőnyegen.

Lazulj le, nem kell minden pillanatban lesned a hangulatát és idegelni magad, hogy mi baja van. Lehet pont ez a gáz, h érzi rajtad h befeszültél.

2018. máj. 12. 09:23
 14/72 anonim ***** válasza:
82%
Egyértelműen törődésre vágyik, arra,hogy foglalkozzanak vele. Nekem valamivel kisebb a gyerekem,de kb ugyanilyen. Ha egyedül neveled, elhiszem, higy kimerítő, DE! Inkább legyek fáradtabb napközben és kicsit hagyom a háztartást, de akkor is elviszem a játszótérre, boltba,piacra sétálunk. Ez fontos nekem,mert Őt boldoggá teszi. Kicsit bizarnak hangzik, de próbáld meg élvezni a gyereked társaságát. Ha leülsz kávézni, magyarázd el,hogy most anya is megissza a "kakaóját", addig picit nézze a mesét/kirakózzon/legózzpn stb. Utána kimentek. Vond be a háztartási munkákba, ilyenkor élvezik,hogy csonálhatják. Főzzetek, süssetek közösen és egyetek belőle együtt. Hagyd alduni v legalább csendben lenni ebéd után a szobájában és nevezd ki azt az "énidőmnek". Akkor pihenj!
2018. máj. 12. 09:25
 15/72 anonim ***** válasza:
54%

Igen jogsihoz kéne kötni szerintem is, mert sok debil kiszrik 5 gyereket, az adóból meg folyik nekik a segély. DE...azért ne játsszuk már el, hogy anyunak egész nap futni kell a gyerek után és szórakoztatni, mert egyedül képtelen meglenni 20 percig egy játékkal!!

Ő is szeretné meginni a reggeli kávéját, enni, hajat mosni, nem kell futni a kölyök után éhesen-toprongyosan, h a kis angyalka álmatagon mosolyogjon reggeltől estig mert őt milyen jól elszórakoztatják! Nem ebből áll az élet!

2018. máj. 12. 09:26
 16/72 anonim ***** válasza:
53%

De, jár a pihenés.

Egyedülálló anya voltam, a gyerekem pár hetes korától hosszú éveken át. Vendéglátásban dolgoztam. Nyilván tudod, hogy ez nem napi 8 órás munka es nem lablogatas. Faradt voltam mindennap, szerettem volna csak feküdni és semmit se csinálni. De ha az embernek gyereke van, akkor a gyerek az első. Én bevontam az enyémet mindenbe. Segített takarítani, főzni, mosogatni - igaz, ezzel nekem csak nehezebb volt a dolgom, de ő jól szórakozott, neki játék volt, nem unatkozott. Játszottunk orvososat, amihez nekem csak feküdni kellett, máris megvolt a pihenés, ő meg órákon át el volt azzal, hogy a szívemet hallgatta, vagy kötéseket pakolt rám. Ugyanígy csinaltunk szepsegszalont is, babakorhazat, óvodát.... Ha segít az ember a játékban, nem unja magát a gyerek. De olyan is volt, hogy mondtam neki, picit szeretnek pihenni, de megmutattam neki, hogy amikor a nagymutató x-hez er, akkor megyünk a jatszoterre/fagyizni/akármi

2018. máj. 12. 09:28
 17/72 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi idős gyerekemmel napi 6 órát voltunk levegőn, játszón. Délelőtt 3-at, délután 3-at. Ez egy ilyen időszak. Ebéd után nagyot aludt, akkor tudtam én is pihenni vagy csinálni a dolgaimat.
2018. máj. 12. 09:29
 18/72 A kérdező kommentje:
Es az is nagy bűn ha face-znék a gyerek mellett? Nekem nem szabad semmit csinálni csak ha alszik? Vagy max főzni mosogatni elmehetek? ez az anyaság szent oltára?
2018. máj. 12. 09:34
 19/72 A kérdező kommentje:
A játszoterre en sem magam miatt járok. Nem is ertem miert kell ezt kihangsulyozni.
2018. máj. 12. 09:37
 20/72 anonim ***** válasza:
48%

Van apja is, leválthat. De egyébként igen, ilyen a gyerekvállalás. Ezt akartad!

Nem várhatod el, hogy ugyanaz érdekelje a gyerekedet, mint téged. Nem várhatod, hogy a tespedés éltesse, mint téged, amikor egészséges gyerek.

2018. máj. 12. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!