Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha össze pisil mindent, te...

Ha össze pisil mindent, te mivel takarítod fel?

Figyelt kérdés
PL.Szőnyeget.Most szoktatom le a 2 éves fiamat ,de szegényke még nem mond semmit ,hogy pisi, kaki .De már ez a második hete .
2010. jún. 14. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ja, és ilyet a kutyával sem szabad tenni.

Kövezzetek meg: én konyhai papírtörlővel teljesen felitatom, nem sterilizálgatok, stb.

2010. jún. 14. 15:39
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát izzéééé...nem kövezlek

meg,de szerintem ez baromira nem higénius :S

Ha van otthon Domestos akkor egy picit elég rá cseppentené és azzal töröld fel inkább.

2010. jún. 14. 15:41
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem szól, akkor még baromira nem érett meg rá.

De persze erőltesd csak, idővel, jónéhány hónap kínlódás után kínkeservesen leszoktatod a pelenkáról, csak éppen szorulásos lesz, meg folyton balesetek fognak történni...

Ha jót akarsz, akkor most pár hónapig hanyagolod ezt a bili témát, majd ha megérett rá testileg-lelkileg a gyerek, saját maga hagyja el a pelenkát, egyik pillanatról a másikra. (Szó szerint)

2010. jún. 14. 16:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem egyszer az új szőnyegre pisilt. Belenyomtam a fejét és rácsaptam a fenekére,azóta nem volt ilyen. Ajánlom neked is, amúgy tisztitóba vittem a szőnyeget."

Ezt most viccnek szántad? Remélem, bár ez viccnek is elég felháborító! Viszont, ha komolyan mondtad, akkor remélem egyszer valaki a te fejedet nyomja bele egy rakás sz.rba!!!

2010. jún. 14. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Még korai. Ne vedd le róla a pelust, csak ha előre szól hogy pisi vagy kaki lesz.
2010. jún. 14. 17:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Én egy üres szórófejes palackaba teszek ecetes vizet vagy ecetes tisztítót és azzal takarítom ki a szőnyeget a baleset után.De most hogy itt a jóidő felszedtem a szőnyeget.Szerintem amúgy tényleg nem érett még rá a gyerkőcöd várj néhány napot-hetet és próbáld újra.Az én fiam most volt két éves és kb 21 hós korától pisil wc-be.De még mindig nem szobatiszta,mert ha "más"dolga van akkor inkább a parketta bánja.szerencsére ez egyre ritkábban fordul elő!
2010. jún. 14. 17:04
 17/21 anonim ***** válasza:

15:00 Remélem csak viccelsz:S:S

Ha ez igaz nagyon szörnyű anya lehetsz.

Hogy lehet ilyet csinálni egy kisgyerekkel?:S:S

2010. jún. 14. 18:07
 18/21 anonim ***** válasza:
15.00!!! UNDORÍTÓ VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZEGÉNY PICI GYEREKED!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 14. 21:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok bocs de a lényeg lemaradt, ha még nem mondja akkor nem érett a bilizésre, ezt olvastam.
2010. jún. 14. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:

a pisiben semmi nincs, ami miatt nagy takarítást kéne rendezni szerintem. Akár meg is lehet inni. Így simán feltörlöm.

Én jobban tartok a domestostól és egyebektől, emlékszem Travoltának is a szőnyegtisztitótól lett valami baja a gyerekének, mert a tisztitott szőnyegen játszott és belélegezte a kipárolgó gőzt. Nem mintha lenne szőnyegem, de én nem használok semmi ilyet amióta gyerekeim vannak.

2010. jún. 14. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!