Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha össze pisil mindent, te...

Ha össze pisil mindent, te mivel takarítod fel?

Figyelt kérdés
PL.Szőnyeget.Most szoktatom le a 2 éves fiamat ,de szegényke még nem mond semmit ,hogy pisi, kaki .De már ez a második hete .
2010. jún. 14. 14:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
mi felszedtünk a szőnyeget ha nem kimosom vanishel és kéthetente a gépben ha kövön pisil felmosom hipós vízzel
2010. jún. 14. 14:55
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

első . ha nagy szőnyeget pisil le érdemes felszedni a szoktatás idejére mert berohadhat vagy tisztittassátok sürübben

nem lehet hogy még nem érett rá???

2010. jún. 14. 14:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ezzel szenvedünk,én szőnyeg tisztítóval dörzsölöm át a felitatott pisi foltot is,vagy ha rohanni kell akkor egy nedves ronggyal.Szerencsémre inkább az udvaron történnek a balesetek.
2010. jún. 14. 14:58
 4/21 A kérdező kommentje:
köszönöm !!Sajnos még nem nem is nagyon akar bilire ülni ,hisztizik és sír ..
2010. jún. 14. 14:59
 5/21 anonim válasza:
0%
Nekem egyszer az új szőnyegre pisilt. Belenyomtam a fejét és rácsaptam a fenekére,azóta nem volt ilyen. Ajánlom neked is, amúgy tisztitóba vittem a szőnyeget.
2010. jún. 14. 15:00
 6/21 A kérdező kommentje:
azt olvastam,hogy nem szabad bántani őket mer megijednek és rosszabb lesz.
2010. jún. 14. 15:03
 7/21 A kérdező kommentje:
Amúgy menyi idő alatt tanulja meg ,hogy a wc,bilibe kell pisilni ,kakilni??
2010. jún. 14. 15:09
 8/21 anonim ***** válasza:

Belenyomtad a fejét???? Mármint a pisibe???? Bocs, hogy értetlenkedek, de ezt nem mondhatod komolyan!

Nekem is 2 éves a kisfiam, nem akar bilizni. Ha kisgatya van élvezi, de nem akar bilibe pisilni, és sajna többször sikerült a padlószőnyeget felavatni! Egy domestosos szivaccsal törölgetem át a foltot! De úgy érzem, talán még nem igazán érett rá, így annyira nem erőltetem. Nem vagyunk még elkésve! :-) Ha a szőnyegre pisil, elmagyarázom, hogy nem szabad, de emiatt sohasem bántanám!!!

2010. jún. 14. 15:14
 9/21 anonim ***** válasza:

MIT CSINÁLTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL?????

halo,ő nem kutya...velük szokták ezt csinálni.

És ha majd a bugyiba fog kakilni akkor kimosatod vele?? Döbbenet!

2010. jún. 14. 15:19
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha hisztizik és sír,szerintem várj még vele,nem érett rá!Nem kell eroltetni!Nekem a kislányom 21 hónapos,de nem szól,ha pisi vagy kaki lesz,így még várunk a bili témával.
2010. jún. 14. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!