Még egy bölcsis kérdés? Lányaim hétfőn kezdik a beszokást, és már akkor kell vinnem mindent (pénz. Papirok ruha. )?
a gondozónéni majd az első héten jött i nálunk szerdán előre megbeszélt időpontban,alvásidőben.itt voltak egy órát.bekukkantottak a szobájába,természetesen aludt.
nem tudom nálatok mit kell vinni,nálunk folyékony szappant,egy guriga wc papírt ha nem szobatiszta,ha az,akkor többet.százas papírzsepit,szalvétát.ha pelenkás,akkor pelenkát,popsitörlőt,krémet.nálunk ezer ft csoportpénz is van+alapítványi.a kaja 345 egy napra.
papír ami biztos hogy kell,orvosi igazolás,oltási kiskönyv
ja és 4-5 váltóruha kell,és benti cipő
Nálunk már első nap kértek mindent. A papírok a legfontosabbak, főleg az orvosi igazolás, enélkül nem kezdheti a bölcsit. Én egy váltóruhát vittem, hiszen naponta lehet újat vinni /nadrág, póló, pulcsi, zokni, sapka, kardigán/
Tisztasági csomag: folyékony szappan, szalvéta, zsepi, pelus, popsitörlő, wc papír.
És nálunk kérnek egy üzenő füzetet is, amibe leírod az adataitokat és kik vihetik haza a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!