Hogy oldottátok meg? Kisfiam 21 hónapos. Mostanában nagyon anyás. Mindent csak az anya! Csak az anya jó. Nem marad el mással, apával is nehezen.
Figyelt kérdés
Lassan jön a kistesó és abba a pár napba míg nem leszek nem tudom mi lesz vele. Másnál is volt ilyen?2011. szept. 30. 13:21
1/2 anonim válasza:
Nem volt még ugyan ilyen nálunk, de valószínűleg érezheti a kisteső érkezését és fél h elveszít téged. ennek ellenére én tudatosan hagynám ebben az esetben másra. Nem sok időre, de legalább pár órára heti több alkalommal is. Mert ha bent leszel a kórházban akkor is csak el kell h legyen majd valakivel.
2/2 Jubilee válasza:
Pont 2 év van a 2 kisgyerekem között. Nálunk is nagyon anyás volt, így esténként, lefekvésnél mindig apa ment. Ha éjszaka esetleg megébredt a kisfiam, apa ment. Szerencsére a kórházban töltött idő alatt is gyönyörűen elvolt az édesapjával, pedig aggódtam, hogy mi lesz. Nem lesz könnyű neki, de hidd el, hogy ha eljön az idő, megoldja a párod a problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!