Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kérhetem e a szülői felügyelet...

Kérhetem e a szülői felügyeleti jog megvonást az Apától ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekek 2 napig vannak ott és nem mennek a friss levegőre hanem a lakásban legóznak, és tablet előtt ülnek. (2 hetente van ez ugye) közben folyamatosan szíd engem a kedves Apuka és szídja a szüleim, meg a saját anyját és a gyerekeknek ezt kell hallgatniuk.

Amikor haza jönnek, akkor böfögnek, és csúnyán beszélnek.

Új élettársával pelenkáztatta be a lányom amikor kicsi volt. Nem akarta elengedni judo táborba a fiam, amikor a mindene a JUDO.

Nehéz ügy. :(

Én vagyok az anya.

2018. márc. 27. 11:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján nem kérheted, de jelezheted a gyámhatóságon, hogy az apa ellened hangolja / befolyásolja a gyerekeket. Ez elméletileg tilos. Ha van bizonyítékod (gyűjteni kéne, pl. kikérdezni a gyereket és felvenni, mivel a te gyerekeid, ez nem illegális, illetve tanúkat hozni), akkor valószínűleg egy gyámhivatali előadó el fog erről beszélgetni az apával és jobb esetben ennek a hatására legalább ezt abbahagyja. Az ellen, hogy nem viszi őket a levegőre, illetve tableteznek, nem nagyon tehetsz semmit, de abból azért lehet ügy, ha a tableten nem megfelelő tartalmakat néznek, pl. 16+ vagy 18+.
2018. márc. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!