Átruházhatom az édesanyámra a felügyeleti jogot?
Ha az apuka is kéri, hogy nála legyen a gyerek, akkor neki van nagyobb esélye.
Hacsak nem tudod bizonyítani, hogy az apja fizikailag vagy lelkileg bántalmazza a gyereket.
Ha te nem tudod nevelni a gyerekedet, akkor arra az apja jogosult, nem a nagymama. A külföldi munka nem biztosíték, arra, hogy el is tudod majd tartani.
Egyezzetek meg az apukával, hogy amíg külföldön vagy, nála legyen a gyerek.
Nem véletlenül nem akarom h nála legyen, nem kiköltözni akarok csak fél.egy évig kint dolgozni....
az apja 3hónapja nem látta, nem érdeklődött utána, tehát gondolhatjátok h mennyire érdekli a gyereke...
ha pedig "oda is adnám" amíg kint vagyok, biztos hogy nem nevelhetném miután hazajövök!
tehát mindenképpen az anyukámra hagyom itthon!
A kérdés az h hogyan lehet ezt lepapírozni!!!???
szerintem onnantól, hogy kimész fél-egy évre, apa esélyei iszonyatosan megugranak.
nem megoldható, hogy kividd magaddal? esetleg nagymamát is így tudna neked segíteni a nagyi, vigyázna a gyerekre míg dolgozol?
bár nem vagyok hozzáértő, csak józan paraszti ésszel gondolom ezt. nem hinném, hogy a felügyeleti jogot csak úgy át lehetne ruházni, gondolom akkor újabb vizsgálatok lennének ahol nyilván előkerülne az apa
Nos, következő a helyzet:
Az apukámat 2-3hét múlva műtik és valószínű h utána le is százalékolják:( hónapokba telik amíg felépül... az anyukámnak a jövő hónapban jár le a munkanélkülije, és apu miatt nem is tudna dolgozni, én itthon hiába dolgoznék nem mennénk vele sokra! Viszont 4-6 hetente hazajárnék összesen lenék kint kb egy évet amíg "kimászunk a szarból". A picit több okból sem tudnám kivinni pl az apja nem egyezne bele :( ahol tud kicseszik velem/ velünk! most sem látogatja a gyereket, de ha megtudná h kimegyek tuti h jönne érte, ezért kell h anyumnak épp olyan joga legyen a gyerekhez mint nekem! Tudom h fura a helyzet, de nem fogok lemondani a fiamról és a szüleimet sem szeretném cserben hagyni :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!