Mit tegyek? Nem bírom már. Lassan ott tartok hogy édesanyámra már nem tudok anyaként nézni. Bővebb lent.
Ördögi kör ez, ettől a helyzettől lehetsz beteg, és ebből kifolyólag is van a vita, ami ráerősít a betegségre, ami meg a konfliktusra és így tovább karácsonyig.
Arra kéne rájönni hogy mi a bajnak a gyökere.
Azért azt megérheted hogy ha dolgozik egész nap és pihenne akar és te ebben zavarod (mert mint mondtad ő ezt nem érti meg, számára ez úgy jöhet le hogy csak beképzeled magadnak az egészet és tudatosan csinálod), akkor őt sem fogja érdekelni hogy mi bajod van, ha te sem vagy rá tisztelettel.
Nem várhatod el tőle hogy ő mindent eltűrjön, amikor téged sem érdekel hogy ő nem tud aludni ezt beláthatod.
Meló,iskola megy? (Mert ha egyik sem akkor meg ne is csodálkozz hogy miért ideges)
Neked nem lelki támasz kell hanem fel kell oldanod azt a blokkot ami ezt az egészet kiváltja, erre szerintem még az állami ingyenes pszichológus is elég lenne hogy meg keressétek hol van a baj, és feldolgozni a problémát.
Ja és csak mondom hogy az orvos meg a gyógyszer nem fog meggyógyítani ha nem te nem teszel érte, csak várod hogy történjen valami.
Ott mondja neked a megoldást, menj el otthonról, vagy ha nem megoldható akkor járj el sportolni, hidd el ha lefárasztod magad nem fogsz 1,2 órát aludni.
És ha most azt gondolod magadba hogy jólvan persze..., akkor nem is fog semmi sem történni.
Ha változást akarsz akkor idézd elő a változást és tegyél érte, mert máshogy nem fogsz ebből kikerülni csak ha saját magad teszel a haladásért.
Ne azon gondolkozz hogy ő miért nem szeret meg ő a hibás, legyél te a bölcsebb és tegyél azért hogy szeressen téged
Gyógyulást.
Anyukádba sem sok empátia szorult.Biztos vagy benne, hogy ő nem járult hozzá, hogy pánikbeteg lettél?
Na mindegy.Szóval, én is pánikbeteg voltam, már lábalok ki belőle.Anyámmal már azelőtt nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, meg egyéb problémáim is voltak az életben, mindez ide vezetett.
Gondolkozz el azon, mik lehetnek az életedben, amivel nem tudsz megbírkózni, vagy amitől menekülsz, félsz, azok ellen próbálj tenni, ha meg nem tudsz tenni ellne, akkor a hozzáállásodon változtass.Nekem ez segített, hogy ezt megértettem.Rengeteg féle gyógyszer van erre, ha az egyik nem segít, másikat írnak fel, de idő kell, míg kialakul a hatásuk, minimum 1 hónap.6 hónapig kell szedni általában, utána fokozatosan lehet abbahagyni.
Ha anyukád nem jó lelki támasznak, beszélgess barátokkal, barátnőkkel, lelkisegély szolgálathoz is fordulhatsz, vagy vannak pánikbetegeknek fórumok, ahol hasonló cipőben járókkal ismerkedhetsz, beszélgethetsz.
Az ajtódra rakjál vastag sötétítőfüggönyt,reluxát, vagy fesd le az üveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!