Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél? Anyaként egy...

Mit tennél? Anyaként egy idegentől kellett megtudnom, hogy a lányom terhes.

Figyelt kérdés

50 éves vagyok, elvált. Boltban dolgozom eladóként. Egy vásárlótól tudtam meg, hogy a 19 éves lányom terhes lett az élettársától. Már 8 hónapja vannak együtt, fél éve együtt is laknak. Nem akarják megtartani.

A lányom úgy gondolta hogy eltitkolja előlem.

Nem tudom mivel érdemeltem ki, hogy ezt érdemlem. :(

2012. márc. 19. 12:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

Mégis ki az a vásárló, hogy ilyen jól tudja? És ráadásul azt is, hogy el fogják vetetni?

Azt megérteném, hogy ebben a helyzetben nem szólna a lányod, hisz elveteti, úgymond: mindegy, talán nem akarná, hogy befolyásolják a nehéz döntést, de akkor az illető honnan tud róla mégis?

2012. márc. 19. 12:20
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Kérdezd meg a lányodat, hogy hallottál egy pletykát és igaz e. Ha igaz, akkor kérdezd meg, hogy mi az oka annak, hogy nem avatott be téged. Nem tudom, hogy milyen kapcsolat van közöttetek a lányoddal, de inkább szorosabbra fűzném, mert így a végén a leendő unokáidat sem nagyon fogja engedni hozzád.
2012. márc. 19. 12:21
 3/24 A kérdező kommentje:

A lányom és az egyik barátnője fűnek-fának mesélik, de úgy hogy én ne tudjak róla.

A vásárló bejött gratulálni, hogy nagymama leszek.

Erre kérdőre vontam a lányom, ő mondta, hogy nem tartják meg.

2012. márc. 19. 12:22
 4/24 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem tudod te, hogy mivel érdemelted ki.

Úgy értem, biztos nem volt felhőtlen a kapcsolatotok, ha ilyen nagy horderejű dolgot eltitkolt.

2012. márc. 19. 12:22
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Na hát ez így gázos... (első válaszadó vagyok) Nagyon felelőtlenül intézi a dolgait a lányod. Ha már nem tartja meg a gyereket, miért hirdeti mindenkinek az állapotát? Büszke rá, hogy felelőtlenül szexel (vélhetően) és az eredményt kikapartatja?
2012. márc. 19. 12:24
 6/24 A kérdező kommentje:

Bizonyos pletykák szerint azért nem tartják meg, mert a férfi nem biztos benne, hogy ő az apa.

Az a szomorú igazság, hogy el is tudom képzelni a lányomról. Ez az első komoly kapcsolata.

1-2 környékbeli lánytól azt tanulta el, hogy az a menő, ha minél több pasival ágyba bújik. Mivel már nagykorú nem tudom megfékezni, így hogy nem velem lakik már végképp nem.

2012. márc. 19. 12:24
 7/24 anonim ***** válasza:
49%

Jobb ha mielőbb rákérdezel mert lehet, hogy csak pletyka az egész, te meg fölöslegesen emészted magad.

Ha mégis igaz és úgy érzed nem érzed, nem érdemelted ki semmivel, akkor lehet, hogy nem megbántani akart, hanem megkímélni.

2012. márc. 19. 12:25
 8/24 anonim ***** válasza:
18%
Nem bántásból de szülőként megbuktál....másrészt külön él az élettársával,ezt nekik kell eldönteni.19 évesen ne szüljön még ha nincs mire.Gondolom saját tulajdont,vagyont nem szerzett még.És nem tudhatod milyen a kapcsolatuk.Lehet tényleg ez a legjobb megoldás,téged meg felesleges fájdalomtól kímél meg.
 9/24 A kérdező kommentje:
Azóta nem jó a kapcsolatunk, mióta megjelent ez a férfi az életében. Sok rosszat hallottam róla, próbáltam óvni a lányom.
 10/24 A kérdező kommentje:
Én támogatom a döntését, de nagyon rosszul esett, hogy a fél város tudja már és a lányomon röhögnek, és én tudom meg utoljára.
2012. márc. 19. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!