Mit tennél? Anyaként egy idegentől kellett megtudnom, hogy a lányom terhes.
50 éves vagyok, elvált. Boltban dolgozom eladóként. Egy vásárlótól tudtam meg, hogy a 19 éves lányom terhes lett az élettársától. Már 8 hónapja vannak együtt, fél éve együtt is laknak. Nem akarják megtartani.
A lányom úgy gondolta hogy eltitkolja előlem.
Nem tudom mivel érdemeltem ki, hogy ezt érdemlem. :(
A férfi rendesnek tűnt, elhúzta a mézesmadzagot a lányom előtt. Kocsival vitte erre arra.
Aztán egy nap arra eszmélt fel a lányom, hogyha nem végez a kiszabott házimunkával mire a férfi hazaér, otthon kell maradnia, a férfi meg elmegy kocsmázni.
De amúgy együtt kocsmáznak. :(
A férjem és én az alkohol miatt váltunk el, mert az fontosabb volt számára mint a család.
a történelem ismétli önmagát, legalább az új helyzet is ismerős lesz, kivéve hogy ez megfelel a lányodnak is, így boldog egyetértésben tudnak a sz@rba süllyedni morális meg fizikai értelemben is.
Jobb is ha az ilyen nem követi el azt a felelőtlenséget, hogy szaporítja önmagát, szerintem rúgd szét a fax tökeit, utána meg lehetnek egymáséi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!