Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél? Anyaként egy...

Mit tennél? Anyaként egy idegentől kellett megtudnom, hogy a lányom terhes.

Figyelt kérdés

50 éves vagyok, elvált. Boltban dolgozom eladóként. Egy vásárlótól tudtam meg, hogy a 19 éves lányom terhes lett az élettársától. Már 8 hónapja vannak együtt, fél éve együtt is laknak. Nem akarják megtartani.

A lányom úgy gondolta hogy eltitkolja előlem.

Nem tudom mivel érdemeltem ki, hogy ezt érdemlem. :(

2012. márc. 19. 12:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Rosszul esik....te nevelted így.Fogadd el,külön élete van.Ennyi.
2012. márc. 19. 12:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Én nem így neveltem! Azóta ilyen, amióta ezzel a férfivel együtt él.
2012. márc. 19. 12:30
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Bocs, kérdező, de kicsit egyet értek az előttem szólókkal. A lányod barátnői a hibásak hogy félrek.., a pasija meg azért, mert telekürtöli a falut a "jó hírrel".

De te mindent jól csináltál.....

A kérdésre a válasz: beszélnék a lányommal, szerveznék vele közös programokat.

2012. márc. 19. 12:39
 14/24 anonim ***** válasza:
33%
Az én anyám onnan tudta meg, hogy unokája született, hogy véletlenül hozzá postázták a gyerek lakcím kártyáját. Nem lehetett jó napja. 2 év után először akkor felhívtam, hogy elmegyek a kártyáért. A gyerek már 6 éves. Azóta sem látta, és azóta sem beszéltem vele. Valamit nagyon eltolhattál, ha egy ilyen dologgal a lányod nem hozzád fordul.
2012. márc. 19. 12:40
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Kérdező!

Nem hiszem, hogy te hibád hogy így járt a lányod.

Akik ezt a helytelen nevelésre fogják, azoknak őszinte szívből kívánom, hogy ők is megtapasztalják a nevelés zsákutcája érzést. Mert bizony azt az arany középutat ami jó a szülőnek is és jó a gyereknek is nagyon nehéz megtalálni. Könnyű úgy állást foglalni ha valaki még nem járt hasonló cipőben ( nincs még gyereke, vagy még azok nagyon kicsik)

Elhiszem, hogy rosszul esik, hogy másoktól kell megtudni egy hírt. Viszont a lányod nagykorú, ha a szép szó nem segít; ideje hogy a saját kárán tapasztaljon.

Fog még hozzád sírva vissza szaladni!

2012. márc. 19. 12:46
 16/24 A kérdező kommentje:

Azóta "romlott" meg a kapcsolatunk, mióta ezzel a férfivel van együtt. Elmondtam neki az őszinte véleményem a férfiről. Ez nem tetszett neki.

Ebben lehet hogy hibáztam, de a jó szándék vezérelt.

2012. márc. 19. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem biztos h a kerdezo hibaja h a lanya ilyenne valt. Szerelem / masik fel nagyon meg tudja valtoztatni a masikat, akar lany akar fiu. Hidd el. Csak a magam peldajat tudom alatamasztasul irni. Anyu es apu egyforman nevelt mindkettonket SOT ocsikem volt a kedvenc mindig is. Ocsem mindig nagyon anyas volt mindaddig mig meg nem ismerkedett a jelenlegi nejvel. Gyokeres valtozas es ez a kis liba teljesen kiforditotta onmagabol a tesomat, es teljesen a csalad ellen hangolta. Engem nem erdekelt, de anyut eleg melyen erintette az ugy. Ugyhogy nem mindig neveltetes kerdese.
2012. márc. 19. 13:56
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

"hogy a fél város tudja már és a lányomon röhögnek, és én tu"

Tudod kedves kérdező!

Ez egy buta szlogen. Egyrészt a fél város le se sz@rja, másrészt nem is ismeri a lányodat.

Hogy mit tennék? Semmit. Mint ahogy nem is tehetnék. Max, a szívem fájna...

2012. márc. 19. 14:08
 19/24 A kérdező kommentje:
Bár buta szlogen lenne... de sajnos ez van. Egy k.vának tartják. Kivéve a barátnője aki ugyanolyan mint ő.
2012. márc. 19. 14:22
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
igazi díszmadár(világ ribancai, még azt se tudja kié a gyerek) kölyköd van, nyilván volt kitől otthon tanulnia, de nem elég hogy címeres marha még reklámozza is a dolgot, hadd röhögjön a fél környék rajtatok. Szerintem tagadd ki a csába.
2012. márc. 19. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.