Mit tennél? Anyaként egy idegentől kellett megtudnom, hogy a lányom terhes.
50 éves vagyok, elvált. Boltban dolgozom eladóként. Egy vásárlótól tudtam meg, hogy a 19 éves lányom terhes lett az élettársától. Már 8 hónapja vannak együtt, fél éve együtt is laknak. Nem akarják megtartani.
A lányom úgy gondolta hogy eltitkolja előlem.
Nem tudom mivel érdemeltem ki, hogy ezt érdemlem. :(
Bocs, kérdező, de kicsit egyet értek az előttem szólókkal. A lányod barátnői a hibásak hogy félrek.., a pasija meg azért, mert telekürtöli a falut a "jó hírrel".
De te mindent jól csináltál.....
A kérdésre a válasz: beszélnék a lányommal, szerveznék vele közös programokat.
Kedves Kérdező!
Nem hiszem, hogy te hibád hogy így járt a lányod.
Akik ezt a helytelen nevelésre fogják, azoknak őszinte szívből kívánom, hogy ők is megtapasztalják a nevelés zsákutcája érzést. Mert bizony azt az arany középutat ami jó a szülőnek is és jó a gyereknek is nagyon nehéz megtalálni. Könnyű úgy állást foglalni ha valaki még nem járt hasonló cipőben ( nincs még gyereke, vagy még azok nagyon kicsik)
Elhiszem, hogy rosszul esik, hogy másoktól kell megtudni egy hírt. Viszont a lányod nagykorú, ha a szép szó nem segít; ideje hogy a saját kárán tapasztaljon.
Fog még hozzád sírva vissza szaladni!
Azóta "romlott" meg a kapcsolatunk, mióta ezzel a férfivel van együtt. Elmondtam neki az őszinte véleményem a férfiről. Ez nem tetszett neki.
Ebben lehet hogy hibáztam, de a jó szándék vezérelt.
"hogy a fél város tudja már és a lányomon röhögnek, és én tu"
Tudod kedves kérdező!
Ez egy buta szlogen. Egyrészt a fél város le se sz@rja, másrészt nem is ismeri a lányodat.
Hogy mit tennék? Semmit. Mint ahogy nem is tehetnék. Max, a szívem fájna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!