Kérhetem e a szülői felügyeleti jog megvonást az Apától ilyen esetben?
Gyerekek 2 napig vannak ott és nem mennek a friss levegőre hanem a lakásban legóznak, és tablet előtt ülnek. (2 hetente van ez ugye) közben folyamatosan szíd engem a kedves Apuka és szídja a szüleim, meg a saját anyját és a gyerekeknek ezt kell hallgatniuk.
Amikor haza jönnek, akkor böfögnek, és csúnyán beszélnek.
Új élettársával pelenkáztatta be a lányom amikor kicsi volt. Nem akarta elengedni judo táborba a fiam, amikor a mindene a JUDO.
Nehéz ügy. :(
Én vagyok az anya.
Nem.
Akkor tudnád elvetetni tőle a felügyeleti jogát, ha :
-inna
-drogozna
-veszélyeztetné a gyerekei testi épségét.
max annyit tehetsz, hogy megkéred ha lehet ne szidjon téged a gyerekeid előtt és ne hagyja őket csúnyán beszélni meg böfögni..
A kérdésed alapján miért vagy rossz ex-feleség:
1, a problémáitokat korábban sem tudtad megoldani,
2, a problémáidat most sem tudod megoldani,
3, a gyerekeidre semmilyen hatással nem vagy napokig,
4, egy judo tábort sem tudsz elintézni egyedül,
5, a régi sérelmeid büfögöd vissza
mitől lennél jobb ex feleség:
1. túl kéne már lépni a múlton
2. játszmák helyett a szükséges feladatokkal foglalkozni
3. a gyermekek érdekeit szem előtt tartva határozottan fellépni
4. a volt férjedet apának nézni nem volt férjnek
:)
Nehéz a nőkön kiigazodni. Ha az új nő le se szrja a gyereket, az a baj. Ha "Új élettársával pelenkáztatta be a lányom amikor kicsi volt", az a baj.
Akkor hogyan is kellene viselkednie egy új párnak???
Szar ember lehet, hogy a 2 hetente hétvégekre LEGO-t tart otthon. Vagy esetleg te viszed, hogy legyen mivel játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!