Ha visszahallanátok, hogy az ovónő a hátatok mögött kibeszél titeket mit csinálnátok? Szólnátok neki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 20:16
1/8 anonim válasza:
Szépen finoman utalásokkal a tudatára adnám,hogy tudok róla.
2/8 anonim válasza:
rádönteném az asztalt:Dsajnos ilyen a természetem
3/8 anonim válasza:
Tedd a szívedre a kezed! Őszintén! Te még soha semmit nem mondtál róla a háta mögött?
4/8 anonim válasza:
Utolsóhoz csatlakoznék! Te most mit csinálsz? Vagy előtte megbeszélted vele, h ezt most róla kiírod?
Óvónő vagyok. Köt minket a titoktartás a családról megtudott dolgokkal kapcsolatban, de természetesen tartozik a váltótársra, gyermekvédelmisre az óvoda minden óvónőjével megbeszélheti azt amit érdekesnek, v megvitatandónak talál. Ez nem vétek, ha viszont más szülő fülébe jut, akkor kérd meg, h kezelje bizalmasan az életeteket. Mehetsz ez esetben a vezetőhöz is, ha erre sem változtat az óvónéni.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz kibeszélés alatt? Milyen témában? A gyerek viselkedése a téma vagy a hajszíned??? És egyáltalán kinek?
Nehéz így véleményt alkotni, mesélj egy kicsit!
6/8 A kérdező kommentje:
ügyeletes oviba irattam a gyerekem,és ezt kibeszélte. nem tehetem meg ,hogy otthon legyek vele.dolgoznom kell.
2010. jún. 6. 19:58
7/8 anonim válasza:
Az a gondod, hogy az ovónő elmondta valakinek, hogy beirattad oda a gyereked??? Mi a gond ezzel?
8/8 A kérdező kommentje:
nem tetszett neki ,hogy beirattam.szóvá tette. Nekem meg szarul esett.de nem tudok mit csinálni.
2010. jún. 6. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!