Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tánc órán az ügyetlenebbek...

Tánc órán az ügyetlenebbek állnak hátul?

Figyelt kérdés

Jár a lányom táncolni 2 éve. Valamiért idegesít, hogy amikor van egy bemutató órája, fellépése, mindig a hátsó sorban áll. Nem úgy van, hogy az ügyesebbek állnak elől (akik kívülről fújják a koreográfiát), van a középső sor és az utolsó sorban pedig az ügyetlenebbek? Nekem eddig úgy tűnt, csak nem akartam így konkrétan rákérdezni a tanárnál.

Vagy nincs jelentősége, ki hol áll?

Úgy gondolom, ha nincs hozzá tehetsége, vagy nem olyan ügyes, akkor inkább válasszon másik sportot, nekem mindegy mit csinál,csak valamit mozogjon rendszeresen.

#ügyetlenség #tánc #hátsó sor
2018. jan. 19. 13:26
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Attól még, hogy az utolsó sorban áll nyilván mozog közben. Elárulom én szinte mindig az utolsó sorban álltam kiskoromban de szerettem csinálni és egyáltalán nem zavart :) Szóval ez valószínű csak téged zavar a kislányodat nem
2018. jan. 19. 13:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, lehet ez az én hülyeségem, csak valahol bánt, hogy 2 év alatt mindig hátul állt, alig láttam belőle valamit, aki meg néhány hónapja táncol, már előrébb van. Nem baj, ha nem jó benne, majd talál másikat, semmit nem erőltetnék, csak nem szeretném, hogy úgy élje meg, ő nem ügyes.
2018. jan. 19. 13:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
En tancon ugyetlenebb voltam, mindig egy beleszokott csoportba kezdtem jarni, altalanosban es kozepsuliban is... en mindig hatul alltam. Igazabol bena is voltam marmint nekem nem volt veluk x evnyi gyakorlatom, meg alapbol uj volt, en nagyon nehezen viseltem emiatt par fellepes utan ott is hagytam oket. De nem hibaztattam soha oket mert en akartam az osszeszokott csoportba kerulni, csak nem ugy ment nekem mint, ha ket eve veluk lennek.
2018. jan. 19. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a magasabbak vannak hátul, és így is mindenkit rendesen lehet látni. Folyamatosan mozognak, mindenki kerül az előtérbe és hátra is.
2018. jan. 19. 13:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az én kislányom nem is túl magas, olyan érdekes, hogy pont most volt egy bemutató órájuk és egy egész magas kislány állt az első sorban, aki néhány hónapja táncol, az én kislányom meg mint mindig, leghátul a legszélén. Soha nem is cserélik, hogy néha máshol állna, ez engem annyira bánt. Arról már nem is beszélve, hogy nem fogok havi 8 ezret kifizetni egy olyan edzésért, amiben esetleg ő nem jó.
2018. jan. 19. 13:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenkinek fix helye van. Bármilyen koreográfiát tanulnak, nagyjából mindenki ugyanott áll, így sokkal könnyebb megjegyezni. Nálatok nem ez lehet?
2018. jan. 19. 13:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem, mert ahogy visszanéztem a régebbi videókat is, cserélődnek a helyek, olyan, mintha a lányomat ottfelejtették volna :) ő marad mindig hátul a szélén.
2018. jan. 19. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Profi táncost akarsz belőle?

Attól még h nem ő a legügyesebb, még szereti csinálni?

Vagy te csak arra tudsz gondolni h neked mi a jó? Mivel dicsekedhetsz el a többi anyukának?

Ilyen felfogással, ne legyen csak 3 táncos a színpadom, mert aki hátul van az béna!

2018. jan. 19. 13:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

H a lanyod szereti csinalni, elvezi, valamint a 8 ezer forint nem megterhelo, akkor szerintem ne vedd ki emiatt.

Az en fiam pl bizonyitottan nem focizik jol, sokaig egyaltalan nem is erdekelte, majd egyszer ugy dontott, hogy megis kiprobalja. Nem lesz valogatott soha, de szereti csinalni, en orulok neki es nem vennem ki, csak azert, mert nem a legjobbak kozott van.

Karateban pl jo volt kifejezetten, de nem szerette, nem eroltettem igy, abbahagytuk, pedig elore ki kellett fizetni 3 honapot (egy honapot jart le ebbol).

Tobb sportot kiprobalt, az uszas az egyetlen, amit szeret is es nagyon jo is benne, de azert csinalja a tobbit is, amihez kedve van.

Nyugodtan beszelhetsz az oktatoval, tapasztalatom az, hogy elmondjak oszinten, kedvesen a velemenyuket a gyerek tehetsegerol az adott sporttal kapcsolatban. De elsosorban a lanyodat kerdezd meg, hogy o hogy erzi magat.

Emellett persze kiprobalhattok mast is, az a legjobb, ha tobb dologba belekostolnak, hatha megtalaljak a leginkabb meggelelot.

2018. jan. 19. 14:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is az ügyetlenebbek álltak hátul. Ez azért is jó mert a hátul álló tud "lesni"az előzőről. Az elöl állónak meg nuncs segítsége, így ha leblokkolna akkor bukta.
2018. jan. 19. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!