Vettetek már a CCC-ben gyerekcipőt? Hogy állnak a garanciához, ha esetleg gond van a cipővel?
Kettes!
Mindket hozzászólás baromsag. Az elso esetben a "meggondoltam magam" nem indok a cserére, a készpénz visszafizetésére meg plane nem. A masodik esetben meg gondolom szobaciporol van szó, abban nyilván nem megyünk az utcára. A zipzár mar problema, de arrol sem az üzlet tehet. Vissza kellett volna vinni megjavíttatni.
Azért vagyok bizonytalan, mert a cipőnek magának nincs baja, tehát mint cipő továbbra is használható. "Csak" a világítás ment tönkre. Ugyanakkor ha nem akarok villogósat, akkor nem ezt veszem meg 5600-ért, hanem egy egyszerűt 4000 körül...
Holnap megpróbálom kicseréltetni.
Erre nincs garancia sajnos.
Sosem vennék a ccc-Ben cipőt, mert mindd műbőr
3-as.
Én is vettem már felnőtt cipőt márkaboltban amire rá volt írva, hogy utcai viselésre nem alkalmas..
De nem szobacipő ettől még csak így védik le magukat.
Visszavittem...
Az eladó persze rögtön mondta, hogy a világításra nem vonatkozik a garancia. Mondtam, hogy ha ezt előre tudom, akkor nem ezt veszem meg azért hogy 3 napig villogjon. Elszaladt egyeztetni valakivel, majd közölte, hogy levásárolhatom, és ismét elmondta, hogy a villogásra akkor sem vonatkozik a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!