Ti megsértődnétek, ha a gyereketekre rászólna a rokon, hogy ne bántsa a macskáját?
Határozottan rászól,hogy ne húzza a farkát,ne kergesse,mert fáj neki és fél tőle.
A gyereketeket sajnálnátok,aki emiatt elsírta magát,vagy a cicát?
Nem ,nem sértödnék meg és a macskát sajnálnám ,
Anyukámnak van egy macskája volt hogy anyu szolt a az egyik gyerekemre hogy most már hagyák macskát mert bár nem bántják csak játszani akarnak egyfolytába vele vagy simogatni ,macska megunta és olyankor bizony oda kapp .
Miért sajnálnám a gyereket?
Én magam szólnék rá, hogy ne várja meg, míg a macska "szól" neki, hogy ne nyúzza.
Én egyszer játszottam túl durván kislányként a macskánkkal, hát utána a dokinál kötöttünk ki, olyan mélyre karmolt a cica, mégsem haragudtunk rá. Én voltam a buta, aki megérdemelte a karmolást.
Rokonom a neveletlen kölykét ha rokonlátogatóban vannak, mindig átbaszarintja hozzánk. Ördög az a gyerek. A kiskutyámat (kistestű szo szerint) ütötte egy fadarabbal, raszoltam h azonnal abba hagyni mert irany haza. A szomszed macskat felzavarta egy kis növő fára, és szurkálta bottal. Mondtam megint h befejezni..
De amikor percekkel később a bográcsozáshoz használt favágó kisbaltát akarta a kutyámhoz vinni, azt hittem szetvet az ideg, legszivesebben lekevertem volna az anyja helyett is egyet, aki persze jot rohogott ez egeszen amikor elmeseltuk..
Nem szeretem szerencsetlen gyereket hogy így elbaszták a szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!