Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti megsértődnétek, ha a...

Ti megsértődnétek, ha a gyereketekre rászólna a rokon, hogy ne bántsa a macskáját?

Figyelt kérdés

Határozottan rászól,hogy ne húzza a farkát,ne kergesse,mert fáj neki és fél tőle.

A gyereketeket sajnálnátok,aki emiatt elsírta magát,vagy a cicát?

2018. jan. 15. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Ugyan még nincs gyerekem, de nem sértődnék meg, sőt valószínűleg Én szólnék rá. Egy állat nem játék, simogatni szabad, bántani nem. Az állat gazdája ismeri a legjobban az állatot, ha azt mondja fél tőle, akkor nem szabad terrorizálni szerencsétlen állatot. Egyébként nem vagyunk felsőbb rendűek más élőlénynél, nekik is vannak érzéseik.
2018. jan. 15. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Én magam szólnék a gyerekre. Ha én nem látnám akkor megkösszönném hogy rászolt kivéve ha nagyon csúnya hangnemben pl kiabálva mondta.
2018. jan. 15. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ,nem sértödnék meg és a macskát sajnálnám ,

Anyukámnak van egy macskája volt hogy anyu szolt a az egyik gyerekemre hogy most már hagyák macskát mert bár nem bántják csak játszani akarnak egyfolytába vele vagy simogatni ,macska megunta és olyankor bizony oda kapp .

2018. jan. 16. 05:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérdés? Nem.
2018. jan. 16. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért sajnálnám a gyereket?

Én magam szólnék rá, hogy ne várja meg, míg a macska "szól" neki, hogy ne nyúzza.

Én egyszer játszottam túl durván kislányként a macskánkkal, hát utána a dokinál kötöttünk ki, olyan mélyre karmolt a cica, mégsem haragudtunk rá. Én voltam a buta, aki megérdemelte a karmolást.

2018. jan. 16. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem látnám épp, akkor sem bántja a macskát a 4 éves. Tudja, hogy azzal fájdalmat okoz. Ha az 1 évesemre szólna rá valaki, és sírna, akkor megvigasztalnám. Ha nem tetszik a hangnem, akkor szólnék a rokonnak, hogy legközelebb vagy nekem szóljon, vagy szépen a kicsihez.
2018. jan. 16. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Rokonom a neveletlen kölykét ha rokonlátogatóban vannak, mindig átbaszarintja hozzánk. Ördög az a gyerek. A kiskutyámat (kistestű szo szerint) ütötte egy fadarabbal, raszoltam h azonnal abba hagyni mert irany haza. A szomszed macskat felzavarta egy kis növő fára, és szurkálta bottal. Mondtam megint h befejezni..

De amikor percekkel később a bográcsozáshoz használt favágó kisbaltát akarta a kutyámhoz vinni, azt hittem szetvet az ideg, legszivesebben lekevertem volna az anyja helyett is egyet, aki persze jot rohogott ez egeszen amikor elmeseltuk..

Nem szeretem szerencsetlen gyereket hogy így elbaszták a szülők.

2018. febr. 4. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!